1. top-10
  2. SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur GOUD Luchtdruk Vibrator voor vrouwen.

SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur GOUD Luchtdruk Vibrator voor vrouwen.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur GOUD Luchtdruk Vibrator voor vrouwen. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur GOUD Luchtdruk Vibrator voor vrouwen. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur GOUD Luchtdruk Vibrator voor vrouwen.

Kleur

GOUD

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

0 cm

Materiaal

ABS

Afmetingen

Breedte:46 mm

Lengte: 16 cm

Plezier voor

Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur GOUD Luchtdruk Vibrator voor vrouwen.

De Satisfyer Pro 2 Next Generation is een luchtdruk vibrator die gemaakt is voor vrouwen die op zoek zijn naar een ultieme sensuele ervaring. De innovatieve vibrator combineert het comfort van een luchtdrukstimulatie met de verfijning van krachtige vibraties. De Satisfyer Pro 2 is ontworpen met een ergonomische vorm, waardoor hij precies op de juiste plek past. Bovendien is de Satisfyer Pro 2 voorzien van een aantal unieke functies, zoals 11 interessante stimulatieprogramma's en een ingebouwde oplaadbare batterij. Dit maakt de luchtdruk vibrator ook bijzonder geschikt voor reizigers. Ook is de Satisfyer Pro 2 waterdicht, waardoor je 'm kunt gebruiken in bad of onder de douche. Dankzij het luxe gouden design is de Satisfyer Pro 2 ook nog eens een lust voor het oog. Geniet van deze prachtige vibrator en ervaar de ultieme sensuele ervaring.

Veelgestelde vragen over SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur GOUD Luchtdruk Vibrator voor vrouwen.

SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur GOUD Luchtdruk Vibrator voor vrouwen. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:46 mm
  • Lengte: 16 cm

SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur GOUD Luchtdruk Vibrator voor vrouwen. is gemaakt van ABS en is GOUD van kleur.

SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur GOUD Luchtdruk Vibrator voor vrouwen. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur GOUD Luchtdruk Vibrator voor vrouwen. is 0 cm. Het is geschikt voor Vrouw + Vrouw.

SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur GOUD Luchtdruk Vibrator voor vrouwen. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes