1. top-10
  2. Pipedream Fetish Fantasy voorbinddildo Beginner's Hollow Strap On- 6,5 inch.

Pipedream Fetish Fantasy voorbinddildo Beginner's Hollow Strap On- 6,5 inch.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Pipedream Fetish Fantasy voorbinddildo Beginner's Hollow Strap On- 6,5 inch. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Pipedream Fetish Fantasy voorbinddildo Beginner's Hollow Strap On- 6,5 inch. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Pipedream Fetish Fantasy voorbinddildo Beginner's Hollow Strap On- 6,5 inch.

Kleur

Zwart

Geslacht

Mannen

Inbrenglengte

16 cm

Materiaal

Kunststof

Afmetingen

Breedte:14 cm

Lengte: 8 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Pipedream Fetish Fantasy voorbinddildo Beginner's Hollow Strap On- 6,5 inch.

De Pipedream Fetish Fantasy voorbinddildo Beginner's Hollow Strap On- 6,5 inch is een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een strap-on om samen met hun partner van te genieten. Het harnas is gemaakt van een zeer rekbaar materiaal voor een goede pasvorm en het komt met een holle dildo die gedragen kan worden door zowel mannen als vrouwen. De dildo heeft een realistisch design met een geaderde schacht voor extra stimulatie en een levensecht uitstraling. Het harnas ondersteunt de dildo goed, waardoor het ook een goede optie is voor mannen met erectiestoornissen. Bovendien is deze strap-on gemakkelijk te gebruiken en te reinigen. Dus als je op zoek bent naar een strap-on om samen met je partner van te genieten, is de Pipedream Fetish Fantasy voorbinddildo Beginner's Hollow Strap On- 6,5 inch je perfecte keuze!

Veelgestelde vragen over Pipedream Fetish Fantasy voorbinddildo Beginner's Hollow Strap On- 6,5 inch.

Pipedream Fetish Fantasy voorbinddildo Beginner's Hollow Strap On- 6,5 inch. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:14 cm
  • Lengte: 8 cm

Pipedream Fetish Fantasy voorbinddildo Beginner's Hollow Strap On- 6,5 inch. is gemaakt van Kunststof en is Zwart van kleur.

Pipedream Fetish Fantasy voorbinddildo Beginner's Hollow Strap On- 6,5 inch. is geschikt voor Mannen.

De inbrenglengte van Pipedream Fetish Fantasy voorbinddildo Beginner's Hollow Strap On- 6,5 inch. is 16 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Pipedream Fetish Fantasy voorbinddildo Beginner's Hollow Strap On- 6,5 inch. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes