1. top-10
  2. Satisfyer Pro Plus Gspot met Ultrawand Mini Massager Wand Combinatie Voordeel Set.

Satisfyer Pro Plus Gspot met Ultrawand Mini Massager Wand Combinatie Voordeel Set.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Satisfyer Pro Plus Gspot met Ultrawand Mini Massager Wand Combinatie Voordeel Set. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Satisfyer Pro Plus Gspot met Ultrawand Mini Massager Wand Combinatie Voordeel Set. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Satisfyer Pro Plus Gspot met Ultrawand Mini Massager Wand Combinatie Voordeel Set.

Kleur

Wit/Zwart

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

11 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:

Lengte: 22 cm

Plezier voor

Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Satisfyer Pro Plus Gspot met Ultrawand Mini Massager Wand Combinatie Voordeel Set.

Met de Satisfyer Pro Plus Gspot met Ultrawand Mini Massager Wand Combinatie Voordeel Set krijg je het beste van twee werelden. Dit handige pakket bevat een Satisfyer Pro Plus G-Spot, de ultrawand Mini Massager Wand en extra voordelen. De Satisfyer Pro Plus G-Spot is het ultieme seksspeeltje met een intensiteit die je nergens anders zult vinden. De unieke technologie maakt het mogelijk om tot een ultiem genot te komen, en het lekkere stimulerende gevoel is niet te evenaren. De Pro Plus G-Spot is ook nog eens waterdicht waardoor je ook in bad of onder de douche genot kunt beleven. Daarnaast heeft de Satisfyer Pro Plus G-Spot met Ultrawand Mini Massager Wand Combinatie Voordeel Set ook de Ultrawand Mini Massager Wand. Deze wand is heerlijk zacht en flexibel en heeft een krachtige vibratie. Bovendien is de wand met slechts één druk op de knop te bedienen. De Satisfyer Pro Plus Gspot met Ultrawand Mini Massager Wand Combinatie Voordeel Set is perfect voor vrouwen die de beste prijs-kwaliteit verhouding zoeken. Dankzij het gebruiksvriendelijke design is het setje perfect om mee te beginnen en om te ontdekken welke voorkeuren je hebt. Bovendien wordt he.

Veelgestelde vragen over Satisfyer Pro Plus Gspot met Ultrawand Mini Massager Wand Combinatie Voordeel Set.

Satisfyer Pro Plus Gspot met Ultrawand Mini Massager Wand Combinatie Voordeel Set. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte: 22 cm

Satisfyer Pro Plus Gspot met Ultrawand Mini Massager Wand Combinatie Voordeel Set. is gemaakt van Siliconen en is Wit/Zwart van kleur.

Satisfyer Pro Plus Gspot met Ultrawand Mini Massager Wand Combinatie Voordeel Set. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Satisfyer Pro Plus Gspot met Ultrawand Mini Massager Wand Combinatie Voordeel Set. is 11 cm. Het is geschikt voor Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Satisfyer Pro Plus Gspot met Ultrawand Mini Massager Wand Combinatie Voordeel Set. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes