1. top-10
  2. PureVibe® Adriana clitoris vibrator en stimulator met Unieke Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Roze.

PureVibe® Adriana clitoris vibrator en stimulator met Unieke Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Roze.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over PureVibe® Adriana clitoris vibrator en stimulator met Unieke Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Roze. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met PureVibe® Adriana clitoris vibrator en stimulator met Unieke Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Roze. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties PureVibe® Adriana clitoris vibrator en stimulator met Unieke Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Roze.

Kleur

Roze

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

10 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:10 cm

Lengte: 17.5 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw | Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van PureVibe® Adriana clitoris vibrator en stimulator met Unieke Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Roze.

Adriana is ontworpen om jouw ultieme genot te geven. Het is fluisterstil en discreet in gebruik. Deze stijlvolle vibrator heeft 8 verschillende vibratie modi, waarvan 5 intensiteiten en 3 patronen die je kunt aanpassen aan je eigen persoonlijke dromen. Deze vibrator heeft een zachte en glad oppervlak waardoor deze lekker zacht aanvoelt op je huid. Adriana is gemakkelijk te bedienen met een drukknop aan de onderkant. Deze vibrator is oplaadbaar en heeft een speciale functie die er voor zorgt dat je niet per ongeluk de vibratie uitzet. Ook is de vibrator gemaakt van 100% medisch silicoon, waardoor hij veilig, hygiënisch en duurzaam is. Adriana is oplaadbaar en heeft een lange levensduur. Kortom, Adriana is het perfecte speeltje voor jouw ultieme genot!

Veelgestelde vragen over PureVibe® Adriana clitoris vibrator en stimulator met Unieke Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Roze.

PureVibe® Adriana clitoris vibrator en stimulator met Unieke Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Roze. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:10 cm
  • Lengte: 17.5 cm

PureVibe® Adriana clitoris vibrator en stimulator met Unieke Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Roze. is gemaakt van Siliconen en is Roze van kleur.

PureVibe® Adriana clitoris vibrator en stimulator met Unieke Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Roze. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van PureVibe® Adriana clitoris vibrator en stimulator met Unieke Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Roze. is 10 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw | Vrouw.

PureVibe® Adriana clitoris vibrator en stimulator met Unieke Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Roze. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes