1. top-10
  2. TipsToys Anaal Buttplug Vibrator Prostaat Juul Pspot Mannen Dildo SexToys ook Vrouwen.

TipsToys Anaal Buttplug Vibrator Prostaat Juul Pspot Mannen Dildo SexToys ook Vrouwen.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over TipsToys Anaal Buttplug Vibrator Prostaat Juul Pspot Mannen Dildo SexToys ook Vrouwen. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met TipsToys Anaal Buttplug Vibrator Prostaat Juul Pspot Mannen Dildo SexToys ook Vrouwen. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties TipsToys Anaal Buttplug Vibrator Prostaat Juul Pspot Mannen Dildo SexToys ook Vrouwen.

Kleur

Zwart

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

10 cm

Materiaal

Siliconen | ABS

Afmetingen

Breedte:3.70 cm

Lengte: 19.60 cm

Plezier voor

Man | Man + Man

Watervast

Nee

Omschrijving van TipsToys Anaal Buttplug Vibrator Prostaat Juul Pspot Mannen Dildo SexToys ook Vrouwen.

De TipsToys Prostaat anaal vibrator is een heerlijk seksspeeltje dat ideaal is voor zowel mannen als vrouwen. Dit stijlvolle speeltje is gemaakt van ultra-gladde siliconen en heeft een taps toelopend ontwerp. Het heeft 10 vibratie standen en een buitengewone kracht, waardoor het een perfecte optie is voor mensen die op zoek zijn naar een intensere stimulatie. De basis van de vibrator heeft ook een uitlopende vorm, die extra stimulatie geeft. Daarnaast is de TipsToys Prostaat anaal vibrator volledig waterdicht (IPX5 niet onderdompelen) en USB oplaadbaar. Deze vibrator is dus perfect voor gebruik in de badkamer, of waar je maar wilt. Daarnaast wordt de vibrator geleverd met een Nederlandse handleiding, waardoor je het optimale uit je seksspeeltje kunt halen. Kortom, als je op zoek bent naar een multifunctionele vibrator die ook als anaal stimulator kan worden gebruikt, dan is de TipsToys Prostaat anaal vibrator een perfecte keuze!

Veelgestelde vragen over TipsToys Anaal Buttplug Vibrator Prostaat Juul Pspot Mannen Dildo SexToys ook Vrouwen.

TipsToys Anaal Buttplug Vibrator Prostaat Juul Pspot Mannen Dildo SexToys ook Vrouwen. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:3.70 cm
  • Lengte: 19.60 cm

TipsToys Anaal Buttplug Vibrator Prostaat Juul Pspot Mannen Dildo SexToys ook Vrouwen. is gemaakt van Siliconen | ABS en is Zwart van kleur.

TipsToys Anaal Buttplug Vibrator Prostaat Juul Pspot Mannen Dildo SexToys ook Vrouwen. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van TipsToys Anaal Buttplug Vibrator Prostaat Juul Pspot Mannen Dildo SexToys ook Vrouwen. is 10 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man.

TipsToys Anaal Buttplug Vibrator Prostaat Juul Pspot Mannen Dildo SexToys ook Vrouwen. is watervast: Nee

Bekijk ook andere sexspeeltjes