1. top-10
  2. Intenz Luxe Prostaat Vibrator Anaal Vibrators voor mannen Cockring Met afstandsbediening Prostaat Stimulator.

Intenz Luxe Prostaat Vibrator Anaal Vibrators voor mannen Cockring Met afstandsbediening Prostaat Stimulator.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Intenz Luxe Prostaat Vibrator Anaal Vibrators voor mannen Cockring Met afstandsbediening Prostaat Stimulator. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Intenz Luxe Prostaat Vibrator Anaal Vibrators voor mannen Cockring Met afstandsbediening Prostaat Stimulator. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Intenz Luxe Prostaat Vibrator Anaal Vibrators voor mannen Cockring Met afstandsbediening Prostaat Stimulator.

Kleur

Zwart

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

13 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:12 cm

Lengte: 13.70 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Intenz Luxe Prostaat Vibrator Anaal Vibrators voor mannen Cockring Met afstandsbediening Prostaat Stimulator.

De Intenz Luxe Prostaat Vibrator Anaal Vibrators voor mannen Cockring Met afstandsbediening Prostaat Stimulator biedt precies dat. Het is een innovatief en uniek apparaat dat is ontworpen om mannen te helpen hun seksuele prestaties te verbeteren. Het heeft een stijlvolle, gebogen vorm, die is ontworpen om perfect te passen in de anus. Met een diameter van slechts 2,5 cm is het comfortabel om te dragen en is het gemaakt van ultra-zacht siliconen materiaal, waardoor het absoluut veilig is voor gebruik. Het apparaat heeft ook een stille motor, zodat je ongestoord kunt genieten van je momenten van intimiteit. Bovendien heeft het een afstandsbediening die eenvoudig te bedienen is, waarmee je de snelheid en intensiteit kunt aanpassen. Het heeft ook 10 verschillende vibratie-instellingen, waardoor je een verscheidenheid aan sensaties kunt creëren. De Intenz Luxe Prostaat Vibrator Anaal Vibrators voor mannen Cockring Met afstandsbediening Prostaat Stimulator is de perfecte keuze voor mannen die op zoek zijn naar een stijlvolle, comfortabele en veilige manier om hun seksuele prestaties te verbeteren.

Veelgestelde vragen over Intenz Luxe Prostaat Vibrator Anaal Vibrators voor mannen Cockring Met afstandsbediening Prostaat Stimulator.

Intenz Luxe Prostaat Vibrator Anaal Vibrators voor mannen Cockring Met afstandsbediening Prostaat Stimulator. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:12 cm
  • Lengte: 13.70 cm

Intenz Luxe Prostaat Vibrator Anaal Vibrators voor mannen Cockring Met afstandsbediening Prostaat Stimulator. is gemaakt van Siliconen en is Zwart van kleur.

Intenz Luxe Prostaat Vibrator Anaal Vibrators voor mannen Cockring Met afstandsbediening Prostaat Stimulator. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van Intenz Luxe Prostaat Vibrator Anaal Vibrators voor mannen Cockring Met afstandsbediening Prostaat Stimulator. is 13 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Intenz Luxe Prostaat Vibrator Anaal Vibrators voor mannen Cockring Met afstandsbediening Prostaat Stimulator. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes