1. top-10
  2. Siliconen Anale Dildo met Zuignap Stevig Ontwerp Anale Dildo voor Beginners.

Siliconen Anale Dildo met Zuignap Stevig Ontwerp Anale Dildo voor Beginners.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Siliconen Anale Dildo met Zuignap Stevig Ontwerp Anale Dildo voor Beginners. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Siliconen Anale Dildo met Zuignap Stevig Ontwerp Anale Dildo voor Beginners. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Siliconen Anale Dildo met Zuignap Stevig Ontwerp Anale Dildo voor Beginners.

Kleur

Zwart

Geslacht

Mannen

Inbrenglengte

14 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:3.50 cm

Lengte: 16 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Siliconen Anale Dildo met Zuignap Stevig Ontwerp Anale Dildo voor Beginners.

Onze siliconen anale dildo met zuignap is het perfecte speeltje om mee te beginnen. Het stevige ontwerp biedt een realistisch gevoel voor een extra intense ervaring. De dildo is gemaakt van premium silicone dat voldoet aan de hoogste standaarden en zorgt voor een veilige en hygiënische ervaring. Met speciale zuignappen aan de onderkant van de dildo kan hij eenvoudig aan elk glad oppervlak worden bevestigd. Zo kun je de dildo gebruiken in verschillende standen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat hij gaat bewegen of wegglijdt. De dildo is waterbestendig en eenvoudig te reinigen met warm water en zeep. De dildo is perfect voor beginners die voorzichtig aan willen doen met anaal spel. Het stevige ontwerp zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt tijdens het spelen en dat je zeker weet dat je de controle hebt over je ervaring. Of je nu alleen of met een partner speelt, deze dildo zal je nooit teleurstellen. Onze Siliconen Anale Dildo met Zuignap staat garant voor een veilige, hygiënische en intense ervaring. Met deze dildo kun je alle hoeken van het anaal spel verkennen met een zacht prijsje. Probeer het en.

Veelgestelde vragen over Siliconen Anale Dildo met Zuignap Stevig Ontwerp Anale Dildo voor Beginners.

Siliconen Anale Dildo met Zuignap Stevig Ontwerp Anale Dildo voor Beginners. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:3.50 cm
  • Lengte: 16 cm

Siliconen Anale Dildo met Zuignap Stevig Ontwerp Anale Dildo voor Beginners. is gemaakt van Siliconen en is Zwart van kleur.

Siliconen Anale Dildo met Zuignap Stevig Ontwerp Anale Dildo voor Beginners. is geschikt voor Mannen.

De inbrenglengte van Siliconen Anale Dildo met Zuignap Stevig Ontwerp Anale Dildo voor Beginners. is 14 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Vrouw.

Siliconen Anale Dildo met Zuignap Stevig Ontwerp Anale Dildo voor Beginners. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes