1. top-10
  2. SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur ROSE Luchtdruk Vibrator voor vrouwen.

SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur ROSE Luchtdruk Vibrator voor vrouwen.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur ROSE Luchtdruk Vibrator voor vrouwen. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur ROSE Luchtdruk Vibrator voor vrouwen. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur ROSE Luchtdruk Vibrator voor vrouwen.

Kleur

ROSE

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

0 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:46 mm

Lengte: 16 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw | Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur ROSE Luchtdruk Vibrator voor vrouwen.

De Satisfyer Pro 2 Next Generation is een luchtdruk vibrator voor vrouwen. Hij is zo ontworpen dat hij meerwaarde biedt voor uw seksleven. Hij heeft een zacht siliconenhoofd met een gebogen vorm om uw G-spot gemakkelijk te bereiken. De Satisfyer Pro 2 Next Generation is voorzien van een oplaadbaar batterijsysteem, zodat je er altijd van kan genieten. Het is ook waterdicht, zodat je het kan gebruiken in de douche of bad. Het apparaat heeft 11 intensiteitsniveaus, waardoor je het kunt personaliseren naar je wensen. Daarnaast heeft het ook een 'Kiss me'-functie, wat betekent dat je een zachte trillingen krijgt als je op de knop drukt. De Satisfyer Pro 2 Next Generation is een uitstekende keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een unieke ervaring. Het heeft een ongelooflijke stimulatie die je diepte gevoelens van genot zal geven. Dus als je op zoek bent naar nieuwe hoogtepunten in de slaapkamer, dan is deze luchtdruk vibrator precies wat je zoekt.

Veelgestelde vragen over SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur ROSE Luchtdruk Vibrator voor vrouwen.

SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur ROSE Luchtdruk Vibrator voor vrouwen. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:46 mm
  • Lengte: 16 cm

SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur ROSE Luchtdruk Vibrator voor vrouwen. is gemaakt van Siliconen en is ROSE van kleur.

SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur ROSE Luchtdruk Vibrator voor vrouwen. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur ROSE Luchtdruk Vibrator voor vrouwen. is 0 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw | Vrouw.

SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur ROSE Luchtdruk Vibrator voor vrouwen. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes