1. top-10
  2. Satisfyer Pro Penguin met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set.

Satisfyer Pro Penguin met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Satisfyer Pro Penguin met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Satisfyer Pro Penguin met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Satisfyer Pro Penguin met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set.

Kleur

Zwart/Roze

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

12 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:

Lengte: 12.5 cm

Plezier voor

Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Satisfyer Pro Penguin met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set.

De Satisfyer Pro Penguin met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set is een prachtig cadeau voor jezelf. Ontdek de ultieme hoogtepunten met deze speciale combinatie. De Satisfyer Pro Penguin is een revolutionaire klitoris stimulator die je meeneemt naar een wereld van ultieme genot. Het unieke luchtdruk systeem zorgt voor een zachte, maar intensieve stimulatie. De twee extra verwisselbare zachte siliconen opzetstukken zorgen voor een extra beleving. Met de Easylove Tarzan Vibrator kom je bovendien nog meer genot tegen. Deze stille vibrator heeft 12 verschillende standen en heeft een extra flexibele schacht en een krachtig motortje. Met deze vibrator kun je de meest intense vibraties ervaren. Dit voordeelpakket is een must-have voor iedereen die op zoek is naar heerlijke plezier! Het setje wordt discreet verpakt en verzonden, zodat je op een veilige manier kan genieten van het beste van twee werelden.

Veelgestelde vragen over Satisfyer Pro Penguin met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set.

Satisfyer Pro Penguin met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte: 12.5 cm

Satisfyer Pro Penguin met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set. is gemaakt van Siliconen en is Zwart/Roze van kleur.

Satisfyer Pro Penguin met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Satisfyer Pro Penguin met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set. is 12 cm. Het is geschikt voor Vrouw.

Satisfyer Pro Penguin met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes