1. top-10
  2. Strap-On-Me Vibrerende Strapless Strapon | Voorbinddildo met 3 motoren - large.

Strap-On-Me Vibrerende Strapless Strapon | Voorbinddildo met 3 motoren - large.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Strap-On-Me Vibrerende Strapless Strapon | Voorbinddildo met 3 motoren - large. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Strap-On-Me Vibrerende Strapless Strapon | Voorbinddildo met 3 motoren - large. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Strap-On-Me Vibrerende Strapless Strapon | Voorbinddildo met 3 motoren - large.

Kleur

zwart

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

20 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:12 cm

Lengte: 24.40 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Strap-On-Me Vibrerende Strapless Strapon | Voorbinddildo met 3 motoren - large.

Met de Strap On Me vibrerende strapless strapon hebben jullie allebei een avontuur vol genot. De vrouw voert het korte gedeelte in en penetreert haar partner vervolgens met het lange gedeelte. Door de 3 aparte bullet vibrators heb je 3 verschillende vibratiestanden en 3 snelheden voor een optimaal genot. Met de bijgeleverde afstandsbediening die werkt op 1 knoopcel batterij heb je een bereik van 5 meter. De strapon is gemaakt van zacht en flexibel siliconen voor het ultieme comfort. De USB-kabel maakt het gemakkelijk om deze strapless strapon op te laden. Geniet samen van een heerlijke ervaring!

Veelgestelde vragen over Strap-On-Me Vibrerende Strapless Strapon | Voorbinddildo met 3 motoren - large.

Strap-On-Me Vibrerende Strapless Strapon | Voorbinddildo met 3 motoren - large. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:12 cm
  • Lengte: 24.40 cm

Strap-On-Me Vibrerende Strapless Strapon | Voorbinddildo met 3 motoren - large. is gemaakt van Siliconen en is zwart van kleur.

Strap-On-Me Vibrerende Strapless Strapon | Voorbinddildo met 3 motoren - large. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Strap-On-Me Vibrerende Strapless Strapon | Voorbinddildo met 3 motoren - large. is 20 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Strap-On-Me Vibrerende Strapless Strapon | Voorbinddildo met 3 motoren - large. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes