1. top-10
  2. Teazers Mini Vibrator met Afstandsbediening Slip Vibrator met Afstandsbediening Vibrators voor Vrouwen voor een.

Teazers Mini Vibrator met Afstandsbediening Slip Vibrator met Afstandsbediening Vibrators voor Vrouwen voor een.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Teazers Mini Vibrator met Afstandsbediening Slip Vibrator met Afstandsbediening Vibrators voor Vrouwen voor een. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Teazers Mini Vibrator met Afstandsbediening Slip Vibrator met Afstandsbediening Vibrators voor Vrouwen voor een. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Teazers Mini Vibrator met Afstandsbediening Slip Vibrator met Afstandsbediening Vibrators voor Vrouwen voor een.

Kleur

Roze

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

0 cm

Materiaal

Siliconen | ABS

Afmetingen

Breedte:6 cm

Lengte: 8 cm

Plezier voor

Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Teazers Mini Vibrator met Afstandsbediening Slip Vibrator met Afstandsbediening Vibrators voor Vrouwen voor een.

Met de Teazers Panty Vibrator met Afstandsbediening heb je de controle over je eigen genot. Met een draagbaar ontwerp, is deze vibrerende slip geschikt voor alle dames die op zoek zijn naar heerlijke sensaties. De afstandsbediening biedt een compleet nieuwe manier om jouw comfortniveau te bepalen. De vibrerende slip heeft verschillende vibratiepatronen die je kunt kiezen, afhankelijk van wat je prettig vindt. Bovendien heb je ook de mogelijkheid om het krachtniveau te regelen, zodat je de perfecte vibratie voor jou kunt selecteren. De Teazers Panty Vibrator met Afstandsbediening is een uitstekende vibrator voor vrouwen die op zoek zijn naar een rustig moment voor zichzelf. De vibrerende slip is volledig waterdicht, waardoor je hem ook in bad kunt gebruiken. De slip is gemaakt van zacht materiaal voor optimaal comfort en is eenvoudig te bedienen. Je kunt de vibrerende slip ook in een mooi doosje bewaren, zodat je hem altijd bij de hand hebt. De Teazers Panty Vibrator met Afstandsbediening is een perfecte manier om de controle over je eigen genot terug te krijgen. Met deze vibrerend.

Veelgestelde vragen over Teazers Mini Vibrator met Afstandsbediening Slip Vibrator met Afstandsbediening Vibrators voor Vrouwen voor een.

Teazers Mini Vibrator met Afstandsbediening Slip Vibrator met Afstandsbediening Vibrators voor Vrouwen voor een. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:6 cm
  • Lengte: 8 cm

Teazers Mini Vibrator met Afstandsbediening Slip Vibrator met Afstandsbediening Vibrators voor Vrouwen voor een. is gemaakt van Siliconen | ABS en is Roze van kleur.

Teazers Mini Vibrator met Afstandsbediening Slip Vibrator met Afstandsbediening Vibrators voor Vrouwen voor een. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van Teazers Mini Vibrator met Afstandsbediening Slip Vibrator met Afstandsbediening Vibrators voor Vrouwen voor een. is 0 cm. Het is geschikt voor Vrouw.

Teazers Mini Vibrator met Afstandsbediening Slip Vibrator met Afstandsbediening Vibrators voor Vrouwen voor een. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes