1. top-10
  2. Clitoris Stimulator Vergelijkbaar Met De Bekende Luchtdrukvibrator Vibrator.

Clitoris Stimulator Vergelijkbaar Met De Bekende Luchtdrukvibrator Vibrator.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Clitoris Stimulator Vergelijkbaar Met De Bekende Luchtdrukvibrator Vibrator. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Clitoris Stimulator Vergelijkbaar Met De Bekende Luchtdrukvibrator Vibrator. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Clitoris Stimulator Vergelijkbaar Met De Bekende Luchtdrukvibrator Vibrator.

Kleur

beige

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

0 cm

Materiaal

ABS | Siliconen

Afmetingen

Breedte:0 cm

Lengte: 0 cm

Plezier voor

Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Clitoris Stimulator Vergelijkbaar Met De Bekende Luchtdrukvibrator Vibrator.

De Clitoris Stimulator Vergelijkbaar Met De Bekende Luchtdrukvibrator Vibrator is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een extra sensuele ervaring. Deze stimulator is opgebouwd uit kleine krachtige sensoren die je clitoris zachtjes omringen met behulp van twee krachtige motoren die een zuigend en trillend gevoel geven. Deze unieke sensatie zal je orgasme naar een hoger niveau brengen. De Clitoris Stimulator Vergelijkbaar Met De Bekende Luchtdrukvibrator Vibrator is gemakkelijk te bedienen en heeft 3 verschillende standen. Je kunt de intensiteit aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren, waardoor je elke keer een unieke ervaring krijgt. Daarnaast is het ook nog eens waterdicht, zodat je deze overal kunt gebruiken. Deze stimulator is perfect voor als je op zoek bent naar een extra sensueel avontuur.

Veelgestelde vragen over Clitoris Stimulator Vergelijkbaar Met De Bekende Luchtdrukvibrator Vibrator.

Clitoris Stimulator Vergelijkbaar Met De Bekende Luchtdrukvibrator Vibrator. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:0 cm
  • Lengte: 0 cm

Clitoris Stimulator Vergelijkbaar Met De Bekende Luchtdrukvibrator Vibrator. is gemaakt van ABS | Siliconen en is beige van kleur.

Clitoris Stimulator Vergelijkbaar Met De Bekende Luchtdrukvibrator Vibrator. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van Clitoris Stimulator Vergelijkbaar Met De Bekende Luchtdrukvibrator Vibrator. is 0 cm. Het is geschikt voor Vrouw.

Clitoris Stimulator Vergelijkbaar Met De Bekende Luchtdrukvibrator Vibrator. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes