1. top-10
  2. Womanizer Duo 2 DE TarzanVibrator Luchtdruk (clitoris) + Vibrator (G-Spot) Herlaadbaar Waterdicht.

Womanizer Duo 2 DE TarzanVibrator Luchtdruk (clitoris) + Vibrator (G-Spot) Herlaadbaar Waterdicht.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Womanizer Duo 2 DE TarzanVibrator Luchtdruk (clitoris) + Vibrator (G-Spot) Herlaadbaar Waterdicht. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Womanizer Duo 2 DE TarzanVibrator Luchtdruk (clitoris) + Vibrator (G-Spot) Herlaadbaar Waterdicht. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Womanizer Duo 2 DE TarzanVibrator Luchtdruk (clitoris) + Vibrator (G-Spot) Herlaadbaar Waterdicht.

Kleur

blackZwart

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

5.80 cm

Materiaal

ABS | Siliconen

Afmetingen

Breedte:5.80 cm

Lengte: 20.30 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Womanizer Duo 2 DE TarzanVibrator Luchtdruk (clitoris) + Vibrator (G-Spot) Herlaadbaar Waterdicht.

De Womanizer Duo 2 DE TarzanVibrator is een uitzonderlijke combinatie van twee verschillende seksuele sensaties. Het is een revolutionaire technologie die is ontworpen om vrouwen het ultieme genot te geven. De TarzanVibrator is voorzien van een Pleasure Air luchtdruk stimulator die direct gericht is op de clitoris. Dit is precies wat nodig is voor het bereiken van een intense orgasme. Daarnaast biedt deze vibrator ook een krachtige G-spot vibrator, die precies de juiste druk en sensatie levert waardoor vrouwen een diepere en intenser orgasme kunnen bereiken. De Womanizer Duo 2 DE TarzanVibrator is ook voorzien van extra gemak, aangezien hij herlaadbaar en waterdicht is. De krachtige motor met 12 verschillende snelheden en patronen garandeert dat je de ultieme bevrediging krijgt waar je naar op zoek bent. Dankzij deze vibrator zul je een diep gevoel van verlichting krijgen. De Duo 2 DE TarzanVibrator is perfect voor intens plezier en verrukking.

Veelgestelde vragen over Womanizer Duo 2 DE TarzanVibrator Luchtdruk (clitoris) + Vibrator (G-Spot) Herlaadbaar Waterdicht.

Womanizer Duo 2 DE TarzanVibrator Luchtdruk (clitoris) + Vibrator (G-Spot) Herlaadbaar Waterdicht. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:5.80 cm
  • Lengte: 20.30 cm

Womanizer Duo 2 DE TarzanVibrator Luchtdruk (clitoris) + Vibrator (G-Spot) Herlaadbaar Waterdicht. is gemaakt van ABS | Siliconen en is blackZwart van kleur.

Womanizer Duo 2 DE TarzanVibrator Luchtdruk (clitoris) + Vibrator (G-Spot) Herlaadbaar Waterdicht. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van Womanizer Duo 2 DE TarzanVibrator Luchtdruk (clitoris) + Vibrator (G-Spot) Herlaadbaar Waterdicht. is 5.80 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Womanizer Duo 2 DE TarzanVibrator Luchtdruk (clitoris) + Vibrator (G-Spot) Herlaadbaar Waterdicht. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes