1. top-10
  2. PlayToys Magic Wand Vibrator Personal Massager Massagestaaf met Clitoris Stimulator Erotiek Seksspeeltje ook voor.

PlayToys Magic Wand Vibrator Personal Massager Massagestaaf met Clitoris Stimulator Erotiek Seksspeeltje ook voor.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over PlayToys Magic Wand Vibrator Personal Massager Massagestaaf met Clitoris Stimulator Erotiek Seksspeeltje ook voor. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met PlayToys Magic Wand Vibrator Personal Massager Massagestaaf met Clitoris Stimulator Erotiek Seksspeeltje ook voor. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties PlayToys Magic Wand Vibrator Personal Massager Massagestaaf met Clitoris Stimulator Erotiek Seksspeeltje ook voor.

Kleur

Licht roze

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

0 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:42 mm

Lengte: 42 m

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van PlayToys Magic Wand Vibrator Personal Massager Massagestaaf met Clitoris Stimulator Erotiek Seksspeeltje ook voor.

De PlayToys Magic Wand Vibrator Personal Massager Massagestaaf met Clitoris Stimulator Erotiek Seksspeeltje is een stevig, krachtig hulpmiddel dat je zal helpen om een heerlijke massage-ervaring te krijgen. Het heeft een krachtige motor die een constante trilling produceert voor gevoeligheid en stimulatie. Het is gemakkelijk te bedienen met een draaiknop, waarmee je de intensiteit kunt aanpassen naar jouw behoefte. De massagestaaf is gemaakt van hoogwaardig, zacht materiaal dat comfortabel aanvoelt op de huid. Het heeft ook een uitneembare clitoris stimulator voor een extra spannende ervaring. Met deze vibrator kan je niet alleen genieten van een heerlijke massage, je kunt ook klaarkomen met behulp van de clitoris stimulator. De PlayToys Magic Wand Vibrator Personal Massager Massagestaaf met Clitoris Stimulator Erotiek Seksspeeltje is een perfecte combinatie van comfort, kracht en plezier en een musthave voor elke erotische speelkamer.

Veelgestelde vragen over PlayToys Magic Wand Vibrator Personal Massager Massagestaaf met Clitoris Stimulator Erotiek Seksspeeltje ook voor.

PlayToys Magic Wand Vibrator Personal Massager Massagestaaf met Clitoris Stimulator Erotiek Seksspeeltje ook voor. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:42 mm
  • Lengte: 42 m

PlayToys Magic Wand Vibrator Personal Massager Massagestaaf met Clitoris Stimulator Erotiek Seksspeeltje ook voor. is gemaakt van Siliconen en is Licht roze van kleur.

PlayToys Magic Wand Vibrator Personal Massager Massagestaaf met Clitoris Stimulator Erotiek Seksspeeltje ook voor. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van PlayToys Magic Wand Vibrator Personal Massager Massagestaaf met Clitoris Stimulator Erotiek Seksspeeltje ook voor. is 0 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

PlayToys Magic Wand Vibrator Personal Massager Massagestaaf met Clitoris Stimulator Erotiek Seksspeeltje ook voor. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes