1. top-10
  2. Green Gadgets Lickielick 3 in 1 VOOR DE TEPELS, CLITORIS EN BUTT Buttplug Voor Mannen en Vrouwen -10 Trilfuncties.

Green Gadgets Lickielick 3 in 1 VOOR DE TEPELS, CLITORIS EN BUTT Buttplug Voor Mannen en Vrouwen -10 Trilfuncties.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Green Gadgets Lickielick 3 in 1 VOOR DE TEPELS, CLITORIS EN BUTT Buttplug Voor Mannen en Vrouwen -10 Trilfuncties. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Green Gadgets Lickielick 3 in 1 VOOR DE TEPELS, CLITORIS EN BUTT Buttplug Voor Mannen en Vrouwen -10 Trilfuncties. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Green Gadgets Lickielick 3 in 1 VOOR DE TEPELS, CLITORIS EN BUTT Buttplug Voor Mannen en Vrouwen -10 Trilfuncties.

Kleur

Rood

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

61 cm

Materiaal

Siliconen | ABS

Afmetingen

Breedte:61 mm

Lengte: 10 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Green Gadgets Lickielick 3 in 1 VOOR DE TEPELS, CLITORIS EN BUTT Buttplug Voor Mannen en Vrouwen -10 Trilfuncties.

De Green Gadgets Lickielick 3 in 1 VOOR DE TEPELS, CLITORIS EN BUTT Buttplug Voor Mannen en Vrouwen -10 Trilfuncties is de perfecte oplossing voor jou. De Green Gadgets Lickielick is een innovatief 3-in-1 seksspeeltje dat je clitoris, tepels en butt stimuleert. Het seksspeeltje heeft 10 verschillende trilfuncties waarmee je de intensiteit van de stimulatie kunt aanpassen. De vibraties worden overgebracht door de zachte siliconen buitenkant die zorgt voor een comfortabele stimulatie. De Green Gadgets Lickielick is gemakkelijk in gebruik omdat het op batterijen werkt. Bovendien is het seksspeeltje waterdicht, zodat je je heerlijke spelletjes onder de douche of in bad kunt doen. De Green Gadgets Lickielick is ook ideaal voor koppels die elkaar willen verrassen met een intieme avond. Ken je dat gevoel? Dat gevoel van thuis komen van een drukke dag werken en super veel zin hebben.... Maar oh wat ben je lui om naar buiten te gaan of sterker nog iemand bij je thuis roepen voor een potje heftig worstelen zodat JIJ tot je hoogtepunt kan komen. NEE daar heb JIJ ge.

Veelgestelde vragen over Green Gadgets Lickielick 3 in 1 VOOR DE TEPELS, CLITORIS EN BUTT Buttplug Voor Mannen en Vrouwen -10 Trilfuncties.

Green Gadgets Lickielick 3 in 1 VOOR DE TEPELS, CLITORIS EN BUTT Buttplug Voor Mannen en Vrouwen -10 Trilfuncties. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:61 mm
  • Lengte: 10 cm

Green Gadgets Lickielick 3 in 1 VOOR DE TEPELS, CLITORIS EN BUTT Buttplug Voor Mannen en Vrouwen -10 Trilfuncties. is gemaakt van Siliconen | ABS en is Rood van kleur.

Green Gadgets Lickielick 3 in 1 VOOR DE TEPELS, CLITORIS EN BUTT Buttplug Voor Mannen en Vrouwen -10 Trilfuncties. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van Green Gadgets Lickielick 3 in 1 VOOR DE TEPELS, CLITORIS EN BUTT Buttplug Voor Mannen en Vrouwen -10 Trilfuncties. is 61 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Green Gadgets Lickielick 3 in 1 VOOR DE TEPELS, CLITORIS EN BUTT Buttplug Voor Mannen en Vrouwen -10 Trilfuncties. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes