1. top-10
  2. PureVibe® LELA Rabbit vibrator Tarzan Vibrators voor Vrouwen Bunny Clitoris en G-Spot Stimulator Roze.

PureVibe® LELA Rabbit vibrator Tarzan Vibrators voor Vrouwen Bunny Clitoris en G-Spot Stimulator Roze.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over PureVibe® LELA Rabbit vibrator Tarzan Vibrators voor Vrouwen Bunny Clitoris en G-Spot Stimulator Roze. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met PureVibe® LELA Rabbit vibrator Tarzan Vibrators voor Vrouwen Bunny Clitoris en G-Spot Stimulator Roze. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties PureVibe® LELA Rabbit vibrator Tarzan Vibrators voor Vrouwen Bunny Clitoris en G-Spot Stimulator Roze.

Kleur

Licht roze

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

12 cm

Materiaal

Siliconenrubber

Afmetingen

Breedte:3.2 cm

Lengte:

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw | Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van PureVibe® LELA Rabbit vibrator Tarzan Vibrators voor Vrouwen Bunny Clitoris en G-Spot Stimulator Roze.

LELA, de vibrator van PureVibe®, biedt je een revolutionaire ervaring met twee verschillende motoren die de G-spot en het clitoris stimuleren. Deze vibrator is gemaakt van de beste materialen en heeft een zachte, gladde buitenlaag. Voor extra stimulatie heeft de LELA een Bunny Oor, die je clitoris stimuleert. Het Rabbit design maakt dit een van de meest complete vibrators voor vrouwen op de markt. Met de LELA kan je gemakkelijk kiezen uit 10 verschillende vibratie patronen, die aanpasbaar zijn aan je wensen. De meest intense orgasmes behoren tot de mogelijkheden met de LELA. De vibrator is ook volledig oplaadbaar, waardoor je het apparaat thuis of onderweg kan gebruiken. Geniet van een heerlijke ervaring met deze alles-in-één vibrator!

Veelgestelde vragen over PureVibe® LELA Rabbit vibrator Tarzan Vibrators voor Vrouwen Bunny Clitoris en G-Spot Stimulator Roze.

PureVibe® LELA Rabbit vibrator Tarzan Vibrators voor Vrouwen Bunny Clitoris en G-Spot Stimulator Roze. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:3.2 cm
  • Lengte:

PureVibe® LELA Rabbit vibrator Tarzan Vibrators voor Vrouwen Bunny Clitoris en G-Spot Stimulator Roze. is gemaakt van Siliconenrubber en is Licht roze van kleur.

PureVibe® LELA Rabbit vibrator Tarzan Vibrators voor Vrouwen Bunny Clitoris en G-Spot Stimulator Roze. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van PureVibe® LELA Rabbit vibrator Tarzan Vibrators voor Vrouwen Bunny Clitoris en G-Spot Stimulator Roze. is 12 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw | Vrouw.

PureVibe® LELA Rabbit vibrator Tarzan Vibrators voor Vrouwen Bunny Clitoris en G-Spot Stimulator Roze. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes