1. top-10
  2. Satisfyer Pro 2 Next Generation Luchtdruk Vibrator Goud.

Satisfyer Pro 2 Next Generation Luchtdruk Vibrator Goud.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Satisfyer Pro 2 Next Generation Luchtdruk Vibrator Goud. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Satisfyer Pro 2 Next Generation Luchtdruk Vibrator Goud. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Satisfyer Pro 2 Next Generation Luchtdruk Vibrator Goud.

Kleur

Goud

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

0 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:46 cm

Lengte: 16 cm

Plezier voor

Vrouw | Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Nee

Omschrijving van Satisfyer Pro 2 Next Generation Luchtdruk Vibrator Goud.

De Satisfyer Pro 2 Next Generation Luchtdruk Vibrator Goud is een revolutionaire manier om verbluffende sensatie te ervaren. Deze vibrator combineert een krachtige luchtdruk stimulatie met een geraffineerde vibratie. Met zijn 11 programma's kun je zelf je personlijke instelling kiezen en genieten van intense, contactloze sensatie. De Satisfyer Pro 2 is uitgerust met een high-tech, intuïtieve bediening die gemakkelijk te gebruiken is en je de mogelijkheid biedt om de vibratie-intensiteit naar wens aan te passen. Het apparaat is ook voorzien van een draadloze oplaadbare batterij, waardoor je het overal mee naar toe kunt nemen en je verzekerd bent van een lange batterijduur. De Satisfyer Pro 2 is een innovatieve luchtdruk vibrator die is gemaakt van hoogwaardig goudkleurig ABS materiaal. Het heeft een zacht, gladde body die gemakkelijk schoon te maken is. De Satisfyer Pro 2 is verkrijgbaar in een luxe gouden kleur en biedt je een unieke manier om verbluffende sensaties te ervaren. Deze vibrator laat je genieten van een explosieve sensatie die je altijd en overal kunt ervaren.

Veelgestelde vragen over Satisfyer Pro 2 Next Generation Luchtdruk Vibrator Goud.

Satisfyer Pro 2 Next Generation Luchtdruk Vibrator Goud. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:46 cm
  • Lengte: 16 cm

Satisfyer Pro 2 Next Generation Luchtdruk Vibrator Goud. is gemaakt van Siliconen en is Goud van kleur.

Satisfyer Pro 2 Next Generation Luchtdruk Vibrator Goud. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van Satisfyer Pro 2 Next Generation Luchtdruk Vibrator Goud. is 0 cm. Het is geschikt voor Vrouw | Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Satisfyer Pro 2 Next Generation Luchtdruk Vibrator Goud. is watervast: Nee

Bekijk ook andere sexspeeltjes