1. top-10
  2. Intenz® Dildo met Zuignap + Gratis Cleaning Bulb Dildo Mannen Vrouwen Anaal 18cm.

Intenz® Dildo met Zuignap + Gratis Cleaning Bulb Dildo Mannen Vrouwen Anaal 18cm.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Intenz® Dildo met Zuignap + Gratis Cleaning Bulb Dildo Mannen Vrouwen Anaal 18cm. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Intenz® Dildo met Zuignap + Gratis Cleaning Bulb Dildo Mannen Vrouwen Anaal 18cm. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Intenz® Dildo met Zuignap + Gratis Cleaning Bulb Dildo Mannen Vrouwen Anaal 18cm.

Kleur

Huidskleur

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

15 cm

Materiaal

PVC

Afmetingen

Breedte:10 cm

Lengte: 8 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Intenz® Dildo met Zuignap + Gratis Cleaning Bulb Dildo Mannen Vrouwen Anaal 18cm.

Onze Intenz® Dildo met Zuignap + Gratis Cleaning Bulb is ontworpen met veel aandacht voor detail en is gemaakt van hoogwaardig medisch siliconen. De dildo heeft een realistisch uiterlijk met een zuignap aan de onderkant voor een stevige grip. Het heeft een verfijnde, gladde textuur die perfect aanvoelt tegen de huid. Bovendien heeft de dildo een indrukwekkende lengte van 18 cm, waardoor hij geschikt is voor vaginale, anale en prostaat stimulatie. Deze dildo wordt geleverd met een gratis cleaning bulb voor het hygiënisch reinigen. De bulb heeft een zachte, stevige textuur voor een grondige reiniging met een milde zeepoplossing. Het is ook verkrijgbaar met een gebogen ontwerp, waardoor het optimaal contact maakt met de gevoelige plekjes voor een zalig genot. Deze dildo is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een intieme, realistische ervaring met een extra dimensionele sensatie.

Veelgestelde vragen over Intenz® Dildo met Zuignap + Gratis Cleaning Bulb Dildo Mannen Vrouwen Anaal 18cm.

Intenz® Dildo met Zuignap + Gratis Cleaning Bulb Dildo Mannen Vrouwen Anaal 18cm. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:10 cm
  • Lengte: 8 cm

Intenz® Dildo met Zuignap + Gratis Cleaning Bulb Dildo Mannen Vrouwen Anaal 18cm. is gemaakt van PVC en is Huidskleur van kleur.

Intenz® Dildo met Zuignap + Gratis Cleaning Bulb Dildo Mannen Vrouwen Anaal 18cm. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van Intenz® Dildo met Zuignap + Gratis Cleaning Bulb Dildo Mannen Vrouwen Anaal 18cm. is 15 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Intenz® Dildo met Zuignap + Gratis Cleaning Bulb Dildo Mannen Vrouwen Anaal 18cm. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes