1. top-10
  2. Teazers G-Spot Vibrator Siliconen Oplaadbare G-Spot Vibrator voor Vrouwen 30 Verschillende Vibratiestanden Gebogen.

Teazers G-Spot Vibrator Siliconen Oplaadbare G-Spot Vibrator voor Vrouwen 30 Verschillende Vibratiestanden Gebogen.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Teazers G-Spot Vibrator Siliconen Oplaadbare G-Spot Vibrator voor Vrouwen 30 Verschillende Vibratiestanden Gebogen. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Teazers G-Spot Vibrator Siliconen Oplaadbare G-Spot Vibrator voor Vrouwen 30 Verschillende Vibratiestanden Gebogen. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Teazers G-Spot Vibrator Siliconen Oplaadbare G-Spot Vibrator voor Vrouwen 30 Verschillende Vibratiestanden Gebogen.

Kleur

Zwart

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

13 cm

Materiaal

Siliconen | ABS

Afmetingen

Breedte:20 cm

Lengte: 20 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Teazers G-Spot Vibrator Siliconen Oplaadbare G-Spot Vibrator voor Vrouwen 30 Verschillende Vibratiestanden Gebogen.

De Teazers G-spot vibrator van siliconen is ontworpen om je een naadloze, intensieve ervaring te geven. De vibrator is oplaadbaar en heeft 30 vibratiestanden om uit te kiezen. De lichtgebogen schacht is zacht en heeft ribbels om het plezier te verhogen. Het is omhuld met een laag siliconen dat veilig en niet poreus is, waardoor het zich snel aanpast aan de lichaamstemperatuur. Dankzij de stevige kern kan de schacht niet buigen en blijft hij op zijn plek. De drukknopjes geven je de mogelijkheid om je favoriete stand te vinden en te scrollen tussen de verschillende vibratiesnelheden en patronen. Geniet van een intensieve, verfrissende ervaring met de Teazers G-spot vibrator. De Teazers G-spot vibrator is gemaakt van zacht siliconen en biedt je een naadloze ervaring. De 30 vibratiestanden en de drukknopjes zorgen ervoor dat je een stand kan vinden die perfect bij je past. Met de ribbels aan de buitenzijde van de schacht kun je extra plezier ervaren. Het siliconen materiaal is veilig en niet poreus, waardoor je geen irritatie hoeft te ervaren. De stevige kern zorgt ervoor dat de schacht niet kan buigen en op zijn.

Veelgestelde vragen over Teazers G-Spot Vibrator Siliconen Oplaadbare G-Spot Vibrator voor Vrouwen 30 Verschillende Vibratiestanden Gebogen.

Teazers G-Spot Vibrator Siliconen Oplaadbare G-Spot Vibrator voor Vrouwen 30 Verschillende Vibratiestanden Gebogen. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:20 cm
  • Lengte: 20 cm

Teazers G-Spot Vibrator Siliconen Oplaadbare G-Spot Vibrator voor Vrouwen 30 Verschillende Vibratiestanden Gebogen. is gemaakt van Siliconen | ABS en is Zwart van kleur.

Teazers G-Spot Vibrator Siliconen Oplaadbare G-Spot Vibrator voor Vrouwen 30 Verschillende Vibratiestanden Gebogen. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van Teazers G-Spot Vibrator Siliconen Oplaadbare G-Spot Vibrator voor Vrouwen 30 Verschillende Vibratiestanden Gebogen. is 13 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Teazers G-Spot Vibrator Siliconen Oplaadbare G-Spot Vibrator voor Vrouwen 30 Verschillende Vibratiestanden Gebogen. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes