1. top-10
  2. Cimejo levensechte dubbel gelaagde realistische dildo zuignap 25 cm.

Cimejo levensechte dubbel gelaagde realistische dildo zuignap 25 cm.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Cimejo levensechte dubbel gelaagde realistische dildo zuignap 25 cm. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Cimejo levensechte dubbel gelaagde realistische dildo zuignap 25 cm. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Cimejo levensechte dubbel gelaagde realistische dildo zuignap 25 cm.

Kleur

beige

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

22 cm

Materiaal

ABS

Afmetingen

Breedte:45 cm

Lengte: 25 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Cimejo levensechte dubbel gelaagde realistische dildo zuignap 25 cm.

Cimejo levensechte dubbel gelaagde realistische dildo zuignap 25 cm is de perfecte partner voor uw intieme momenten. Met deze innovatieve dubbellaagse technologie creëert de dildo een realistisch gevoel van een stijve penis. Het revolutionaire materiaal dat gebruikt is voor deze dildo heeft een speciale dubbele dichtheidstechnologie die een levensecht gevoel creëert. De dildo is gemaakt van zacht en flexibel materiaal dat comfortabel aanvoelt bij het gebruik. Bovendien is hij voorzien van een sterke zuignap, waardoor hij makkelijk bevestigd kan worden aan een glad oppervlak. De dildo is 25 cm lang, zodat je je er helemaal in kunt verliezen. Cimejo's levensechte dubbel gelaagde realistische dildo zuignap 25 cm biedt je de ultieme realistische ervaring. Geniet van deze revolutionaire technologie en voel je bevrijd tijdens je intieme momenten. De dildo is gemaakt van zacht en flexibel materiaal, waardoor je het gevoel krijgt dat je een levensechte penis in je handen hebt. Bovendien is de dildo voorzien van een sterke zuignap, waardoor je hem eenvoudig aan een glad oppervlak kunt be.

Veelgestelde vragen over Cimejo levensechte dubbel gelaagde realistische dildo zuignap 25 cm.

Cimejo levensechte dubbel gelaagde realistische dildo zuignap 25 cm. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:45 cm
  • Lengte: 25 cm

Cimejo levensechte dubbel gelaagde realistische dildo zuignap 25 cm. is gemaakt van ABS en is beige van kleur.

Cimejo levensechte dubbel gelaagde realistische dildo zuignap 25 cm. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Cimejo levensechte dubbel gelaagde realistische dildo zuignap 25 cm. is 22 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Cimejo levensechte dubbel gelaagde realistische dildo zuignap 25 cm. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes