1. top-10
  2. You2Toys Ruwe Holle Voorbind Dildo ‘Bull Power’ met Verstelbare Stretchbanden 15 cm beigeig.

You2Toys Ruwe Holle Voorbind Dildo ‘Bull Power’ met Verstelbare Stretchbanden 15 cm beigeig.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over You2Toys Ruwe Holle Voorbind Dildo ‘Bull Power’ met Verstelbare Stretchbanden 15 cm beigeig. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met You2Toys Ruwe Holle Voorbind Dildo ‘Bull Power’ met Verstelbare Stretchbanden 15 cm beigeig. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties You2Toys Ruwe Holle Voorbind Dildo ‘Bull Power’ met Verstelbare Stretchbanden 15 cm beigeig.

Kleur

Beige

Geslacht

Mannen

Inbrenglengte

0 cm

Materiaal

Latex

Afmetingen

Breedte:

Lengte: 16 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van You2Toys Ruwe Holle Voorbind Dildo ‘Bull Power’ met Verstelbare Stretchbanden 15 cm beigeig.

De You2Toys Ruwe Holle Voorbind Dildo 'Bull Power' met Verstelbare Stretchbanden 15 cm beigeig is een revolutionaire manier om je seksuele ervaring te verbeteren. Deze beige, holle strap on dildo heeft een realistisch uiterlijk waardoor het lijkt alsof je een echte penis draagt. Met de verstelbare stretchbanden kun je de dildo aanpassen aan je eigen lichaamsgrootte, waardoor je een perfecte pasvorm krijgt. Met de dildo kun je je partner een extra 5 centimeter lengte en sterke aderen geven waarmee je zelf ook kan genieten van het extra nauwe gevoel. De You2Toys Ruwe Holle Voorbind Dildo wordt geleverd met een verstelbare tailleband en een holle dildo. De tailleband is gemakkelijk aan te passen en de holle dildo heeft een textuur die lijkt op echt leer. De dildo is ook gemaakt van hypoallergeen materiaal, waardoor het veilig en comfortabel is om te dragen. Bovendien is het wasbaar en kun je het gemakkelijk schoonmaken. Geniet samen met je partner van een nieuwe en avontuurlijke seksuele ervaring.

Veelgestelde vragen over You2Toys Ruwe Holle Voorbind Dildo ‘Bull Power’ met Verstelbare Stretchbanden 15 cm beigeig.

You2Toys Ruwe Holle Voorbind Dildo ‘Bull Power’ met Verstelbare Stretchbanden 15 cm beigeig. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte: 16 cm

You2Toys Ruwe Holle Voorbind Dildo ‘Bull Power’ met Verstelbare Stretchbanden 15 cm beigeig. is gemaakt van Latex en is Beige van kleur.

You2Toys Ruwe Holle Voorbind Dildo ‘Bull Power’ met Verstelbare Stretchbanden 15 cm beigeig. is geschikt voor Mannen.

De inbrenglengte van You2Toys Ruwe Holle Voorbind Dildo ‘Bull Power’ met Verstelbare Stretchbanden 15 cm beigeig. is 0 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw.

You2Toys Ruwe Holle Voorbind Dildo ‘Bull Power’ met Verstelbare Stretchbanden 15 cm beigeig. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes