1. top-10
  2. Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator Met Stotende Werking Clitoris G-spot Stimulator Geruisloos- Roze.

Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator Met Stotende Werking Clitoris G-spot Stimulator Geruisloos- Roze.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator Met Stotende Werking Clitoris G-spot Stimulator Geruisloos- Roze. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator Met Stotende Werking Clitoris G-spot Stimulator Geruisloos- Roze. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator Met Stotende Werking Clitoris G-spot Stimulator Geruisloos- Roze.

Kleur

Roze

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

15 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:4 cm

Lengte: 24 cm

Plezier voor

Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator Met Stotende Werking Clitoris G-spot Stimulator Geruisloos- Roze.

Deze Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator is ontworpen met een innovatieve stotende werking die je de meest intense ervaring geeft. De vibrator heeft twee gebogen punten die zorgen voor een gerichte stimulatie van je G-spot en clitoris. De vibrator heeft 10 verschillende vibratie- en stootmodi en is gemaakt van medisch siliconen dat zacht aanvoelt en veilig is voor gebruik. De vibrator heeft ook een stille motor, zodat je deze kunt gebruiken zonder te storen. De Pulsing Rabbit TARZAN Vibrator is het perfecte hulpmiddel voor een intens orgasme. Het heeft een roze kleur en een ergonomisch design dat gemakkelijk in je hand past. Naast de vele voordelen, is het oplaadbare design eenvoudig te bedienen en heeft het een lange accuduur. Geniet van een adembenemende ervaring die je nooit meer zult vergeten.

Veelgestelde vragen over Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator Met Stotende Werking Clitoris G-spot Stimulator Geruisloos- Roze.

Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator Met Stotende Werking Clitoris G-spot Stimulator Geruisloos- Roze. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:4 cm
  • Lengte: 24 cm

Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator Met Stotende Werking Clitoris G-spot Stimulator Geruisloos- Roze. is gemaakt van Siliconen en is Roze van kleur.

Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator Met Stotende Werking Clitoris G-spot Stimulator Geruisloos- Roze. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator Met Stotende Werking Clitoris G-spot Stimulator Geruisloos- Roze. is 15 cm. Het is geschikt voor Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator Met Stotende Werking Clitoris G-spot Stimulator Geruisloos- Roze. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes