1. top-10
  2. Essential Pleasure Noé + Zoé Vibrators Magic wand Luchtdruk Stimulatie Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Voordeel.

Essential Pleasure Noé + Zoé Vibrators Magic wand Luchtdruk Stimulatie Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Voordeel.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Essential Pleasure Noé + Zoé Vibrators Magic wand Luchtdruk Stimulatie Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Voordeel. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Essential Pleasure Noé + Zoé Vibrators Magic wand Luchtdruk Stimulatie Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Voordeel. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Essential Pleasure Noé + Zoé Vibrators Magic wand Luchtdruk Stimulatie Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Voordeel.

Kleur

Zwart/Paars

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

1 cm

Materiaal

Siliconenrubber

Afmetingen

Breedte:4.7 cm

Lengte: 21 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Essential Pleasure Noé + Zoé Vibrators Magic wand Luchtdruk Stimulatie Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Voordeel.

De Noé is een magische wand met een krachtige motor met 10 verschillende vibratiepatronen. Deze kan worden gebruikt om jouw erogene zones te stimuleren en de sensaties van een massage te ervaren. De Noé heeft ook een stille motor en is gemaakt van body-safe siliconen dat aangenaam aanvoelt op de huid. De Zoé is een luchtdrukstimulatie vibrator gemaakt van body-safe siliconen dat aangenaam aanvoelt op de huid. De luchtdruk technologie van de Zoé produceert een zacht, maar krachtig, pulsatief gevoel dat perfect is voor vrouwen die op zoek zijn naar een intenser orgasme. Met 8 verschillende vibratiepatronen en 3 sterktes kan je een combinatie vinden die perfect bij jou past. Deze Essential Pleasure Noé + Zoé vibrator set is een must-have voor elke vrouw die op zoek is naar sensueel genot. De combinatie van de krachtige motor van de Noé massage vibrator en de luchtdruk stimulatie van de Zoé zorgt voor een onvergetelijk intiem moment.

Veelgestelde vragen over Essential Pleasure Noé + Zoé Vibrators Magic wand Luchtdruk Stimulatie Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Voordeel.

Essential Pleasure Noé + Zoé Vibrators Magic wand Luchtdruk Stimulatie Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Voordeel. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:4.7 cm
  • Lengte: 21 cm

Essential Pleasure Noé + Zoé Vibrators Magic wand Luchtdruk Stimulatie Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Voordeel. is gemaakt van Siliconenrubber en is Zwart/Paars van kleur.

Essential Pleasure Noé + Zoé Vibrators Magic wand Luchtdruk Stimulatie Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Voordeel. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Essential Pleasure Noé + Zoé Vibrators Magic wand Luchtdruk Stimulatie Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Voordeel. is 1 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Essential Pleasure Noé + Zoé Vibrators Magic wand Luchtdruk Stimulatie Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Voordeel. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes