1. top-10
  2. Satisfyer Pro 2 Gen 2 met Handful Medium Dildo Combinatie Voordeel Set.

Satisfyer Pro 2 Gen 2 met Handful Medium Dildo Combinatie Voordeel Set.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Satisfyer Pro 2 Gen 2 met Handful Medium Dildo Combinatie Voordeel Set. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Satisfyer Pro 2 Gen 2 met Handful Medium Dildo Combinatie Voordeel Set. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Satisfyer Pro 2 Gen 2 met Handful Medium Dildo Combinatie Voordeel Set.

Kleur

Roségoud/BEige

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

0 cm

Materiaal

Siliconen | ABS

Afmetingen

Breedte:46 cm

Lengte: 16 cm

Plezier voor

Vrouw | Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Nee

Omschrijving van Satisfyer Pro 2 Gen 2 met Handful Medium Dildo Combinatie Voordeel Set.

Met de Satisfyer Pro 2 Gen 2 met Handful Medium Dildo Combinatie Voordeel Set krijg je twee hoogwaardige producten in één pakket. De Satisfyer Pro 2 Gen 2 is voorzien van 11 verschillende mechanische functies, waarmee je kunt genieten van heerlijke clitorisstimulatie. Daarnaast heb je ook de Handful Medium Dildo. Deze heeft een zacht afgerond uiteinde, waardoor je gerust kunt starten met het ontdekken van je eigen erogene zones. De dildo heeft een totale lengte van 15 centimeter en een diameter van 3 centimeter, waardoor hij de perfecte maat is om te starten met jouw seksuele avontuur. Met deze combinatie kan je optimaal genieten. De Satisfyer Pro 2 Gen 2 en de Handful Medium Dildo zijn in een discreet pakket verzonden, zodat je geen zorgen hoeft te maken over ongewenste postbodes. Deze set is ideaal voor beginners en nieuwsgierige vrouwen die alle opties willen uitproberen om de meest intense hoogtepunten te bereiken. Bestel de Satisfyer Pro 2 Gen 2 met Handful Medium Dildo Combinatie Voordeel Set om optimaal te genieten en om jouw seksuele avontuur te starten.

Veelgestelde vragen over Satisfyer Pro 2 Gen 2 met Handful Medium Dildo Combinatie Voordeel Set.

Satisfyer Pro 2 Gen 2 met Handful Medium Dildo Combinatie Voordeel Set. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:46 cm
  • Lengte: 16 cm

Satisfyer Pro 2 Gen 2 met Handful Medium Dildo Combinatie Voordeel Set. is gemaakt van Siliconen | ABS en is Roségoud/BEige van kleur.

Satisfyer Pro 2 Gen 2 met Handful Medium Dildo Combinatie Voordeel Set. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Satisfyer Pro 2 Gen 2 met Handful Medium Dildo Combinatie Voordeel Set. is 0 cm. Het is geschikt voor Vrouw | Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Satisfyer Pro 2 Gen 2 met Handful Medium Dildo Combinatie Voordeel Set. is watervast: Nee

Bekijk ook andere sexspeeltjes