1. top-10
  2. Pjur Original Bodyglide Massage- en Glijmiddel Massage olie Massageolie Erotische Massage olie 2 in 1 250 ml.

Pjur Original Bodyglide Massage- en Glijmiddel Massage olie Massageolie Erotische Massage olie 2 in 1 250 ml.

5/5

Pjur Original Bodyglide Massage- en Glijmiddel Massage olie Massageolie Erotische Massage olie 2 in 1 250 ml. is een oliesamenstelling speciaal ontwikkeld om jouw of het lichaam van je partner te masseren met olie die verrukkelijk ruikt tijdens erotische momenten. Ben jij op zoek naar een olie voor een sensuele massage? Lees je dan in over Pjur Original Bodyglide Massage- en Glijmiddel Massage olie Massageolie Erotische Massage olie 2 in 1 250 ml. en schaf het eenvoudig aan.

Specificaties Pjur Original Bodyglide Massage- en Glijmiddel Massage olie Massageolie Erotische Massage olie 2 in 1 250 ml.

Substantie

Olie

Ingrediënten

Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Dimethiconol.

Inhoud

151 tot 500 ml

Type massage

Bestanddeel

Houdbaarheid na opening

6 maand

Omschrijving van Pjur Original Bodyglide Massage- en Glijmiddel Massage olie Massageolie Erotische Massage olie 2 in 1 250 ml.

Pjur Original Bodyglide Massage- en Glijmiddel Massage olie Massageolie Erotische Massage olie 2 in 1 250 ml is de perfecte olie voor een heerlijke massage ervaring. Het is een luxe olie met een delicate, zijdezachte textuur die de perfecte basis vormt voor een ontspannende massage. De olie is speciaal gemaakt om de spieren te ontspannen en de krampen te verlichten. De ingrediënten in de olie zorgen ervoor dat de olie niet plakkerig aanvoelt en dat de handen goed over de huid glijden. Deze massageolie is een must have voor iedereen die van een goede massage houdt en een fijne, sensuele ervaring wilt. De olie heeft een lekkere geur en is verrijkt met verzorgende ingrediënten zoals jojoba-olie, olijfolie en vitamine E. De olie is een absolute must-have voor iedereen die houdt van een heerlijke massage. Dankzij deze 2-in-1 olie krijgt u een gladde en soepele massage en geniet u van een sensuele en ontspannende ervaring. Probeer het vandaag nog en ervaar het zelf!

Veelgestelde vragen over Pjur Original Bodyglide Massage- en Glijmiddel Massage olie Massageolie Erotische Massage olie 2 in 1 250 ml.

De substantie van Pjur Original Bodyglide Massage- en Glijmiddel Massage olie Massageolie Erotische Massage olie 2 in 1 250 ml. is Olie.

De ingrediënten van Pjur Original Bodyglide Massage- en Glijmiddel Massage olie Massageolie Erotische Massage olie 2 in 1 250 ml. zijn als volgt:

Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Dimethiconol.

Het grootste bestanddeel is .

De inhoud van Pjur Original Bodyglide Massage- en Glijmiddel Massage olie Massageolie Erotische Massage olie 2 in 1 250 ml. is 151 tot 500 ml.

De houdbaarheid na opening van Pjur Original Bodyglide Massage- en Glijmiddel Massage olie Massageolie Erotische Massage olie 2 in 1 250 ml. is 6 maand.

Bekijk ook andere erotische massageolieën