1. top-10
  2. Erovibes Massage Olie Sexy Ylang-Ylang Ylang Ylang Etherische Olie Massageolie Erotisch 150 ml.

Erovibes Massage Olie Sexy Ylang-Ylang Ylang Ylang Etherische Olie Massageolie Erotisch 150 ml.

5/5

Erovibes Massage Olie Sexy Ylang-Ylang Ylang Ylang Etherische Olie Massageolie Erotisch 150 ml. is een oliesamenstelling speciaal ontwikkeld om jouw of het lichaam van je partner te masseren met olie die verrukkelijk ruikt tijdens erotische momenten. Ben jij op zoek naar een olie voor een sensuele massage? Lees je dan in over Erovibes Massage Olie Sexy Ylang-Ylang Ylang Ylang Etherische Olie Massageolie Erotisch 150 ml. en schaf het eenvoudig aan.

Specificaties Erovibes Massage Olie Sexy Ylang-Ylang Ylang Ylang Etherische Olie Massageolie Erotisch 150 ml.

Substantie

Olie

Ingrediënten

Olus, Parfum, Butyrospermum Parkii, Tocopheryl Acetate, Limonene, Linalool, Guaiazulene.

Inhoud

101 tot 150 ml, 151 tot 500 ml

Type massage

Ontspanningsmassage, Erotische massage

Bestanddeel

Ylang Ylang

Houdbaarheid na opening

12 maand

Omschrijving van Erovibes Massage Olie Sexy Ylang-Ylang Ylang Ylang Etherische Olie Massageolie Erotisch 150 ml.

Met een zachte en romige textuur is deze massageolie perfect voor heerlijke, intieme momenten. Het is een mix van verschillende oliën, waaronder Ylang Ylang eterische olie, die een ontspannend en rustgevend effect heeft. Het is ook verrijkt met vitamine E, wat helpt om de huid te voeden en te herstellen. De Erovibes® Ylang Ylang Massageolie is perfect voor wie op zoek is naar een luxe massageolie met een sensuele, erotische geur. De geur is een verleidelijke combinatie van zoete aroma's die je verleiden en je zintuigen prikkelen. Het is een lichtgeurende olie die je helpt om je zintuigen te versterken en je stemming te verbeteren. De olie is ook gemakkelijk aan te brengen en absorbeert gemakkelijk in de huid. Erovibes® Ylang Ylang Massageolie is een heerlijke olie die je helpt om je meest intieme momenten te versterken. Deze olie is een heerlijke mix van verschillende oliën, waaronder Ylang Ylang eterische olie, die je helpt om te ontspannen en een sensuele, erotische geur te verspreiden. Verrijkt met vitamine E, de olie voedt en verzorgt je huid terwijl je geniet van een he.

Veelgestelde vragen over Erovibes Massage Olie Sexy Ylang-Ylang Ylang Ylang Etherische Olie Massageolie Erotisch 150 ml.

De substantie van Erovibes Massage Olie Sexy Ylang-Ylang Ylang Ylang Etherische Olie Massageolie Erotisch 150 ml. is Olie.

De ingrediënten van Erovibes Massage Olie Sexy Ylang-Ylang Ylang Ylang Etherische Olie Massageolie Erotisch 150 ml. zijn als volgt:

Olus, Parfum, Butyrospermum Parkii, Tocopheryl Acetate, Limonene, Linalool, Guaiazulene.

Het grootste bestanddeel is Ylang Ylang.

De inhoud van Erovibes Massage Olie Sexy Ylang-Ylang Ylang Ylang Etherische Olie Massageolie Erotisch 150 ml. is 101 tot 150 ml, 151 tot 500 ml.

De houdbaarheid na opening van Erovibes Massage Olie Sexy Ylang-Ylang Ylang Ylang Etherische Olie Massageolie Erotisch 150 ml. is 12 maand.

Bekijk ook andere erotische massageolieën