1. top-10
  2. Exotiq Nuru Gel Massage Olie voor een Ontspannende Massage Perfect voor Body to Body Massages Eenvoudig af te Spoelen.

Exotiq Nuru Gel Massage Olie voor een Ontspannende Massage Perfect voor Body to Body Massages Eenvoudig af te Spoelen.

5/5

Exotiq Nuru Gel Massage Olie voor een Ontspannende Massage Perfect voor Body to Body Massages Eenvoudig af te Spoelen. is een oliesamenstelling speciaal ontwikkeld om jouw of het lichaam van je partner te masseren met olie die verrukkelijk ruikt tijdens erotische momenten. Ben jij op zoek naar een olie voor een sensuele massage? Lees je dan in over Exotiq Nuru Gel Massage Olie voor een Ontspannende Massage Perfect voor Body to Body Massages Eenvoudig af te Spoelen. en schaf het eenvoudig aan.

Specificaties Exotiq Nuru Gel Massage Olie voor een Ontspannende Massage Perfect voor Body to Body Massages Eenvoudig af te Spoelen.

Substantie

Olie

Ingrediënten

Aqua, Glycerin, PEG-115M, Sodium Methylparaben, Ethylparaben, Aluminium Hydroxide, Lactic Acid.

Inhoud

151 tot 500 ml, Meer dan 500 ml

Type massage

Ontspanningsmassage, Erotische massage

Bestanddeel

Geen

Houdbaarheid na opening

12 maand

Omschrijving van Exotiq Nuru Gel Massage Olie voor een Ontspannende Massage Perfect voor Body to Body Massages Eenvoudig af te Spoelen.

De Nuru Gel Massage Olie is een van de meest populaire producten van Exotiq. De olie is erg verrijkt met Aloë Vera, Vitamine E en Jojoba-olie. Deze ingrediënten zijn perfect voor het krijgen van een ontspannende massage. De Nuru Gel Massage Olie voelt zacht aan op de huid, is eenvoudig af te spoelen en is perfect voor body to body massages. De olie is schaalvrij en heeft een heerlijke, zoete geur. De Nuru Gel Massage Olie geeft je de ultieme ervaring voor het krijgen van een ontspannende massage. De olie is gemakkelijk aan te brengen en laat je huid stralen. De heerlijke geur van de olie transporteert je naar een tropisch eiland. Laat je verwennen door deze verfrissende olie en geniet van een hemelse massageervaring.

Veelgestelde vragen over Exotiq Nuru Gel Massage Olie voor een Ontspannende Massage Perfect voor Body to Body Massages Eenvoudig af te Spoelen.

De substantie van Exotiq Nuru Gel Massage Olie voor een Ontspannende Massage Perfect voor Body to Body Massages Eenvoudig af te Spoelen. is Olie.

De ingrediënten van Exotiq Nuru Gel Massage Olie voor een Ontspannende Massage Perfect voor Body to Body Massages Eenvoudig af te Spoelen. zijn als volgt:

Aqua, Glycerin, PEG-115M, Sodium Methylparaben, Ethylparaben, Aluminium Hydroxide, Lactic Acid.

Het grootste bestanddeel is Geen.

De inhoud van Exotiq Nuru Gel Massage Olie voor een Ontspannende Massage Perfect voor Body to Body Massages Eenvoudig af te Spoelen. is 151 tot 500 ml, Meer dan 500 ml.

De houdbaarheid na opening van Exotiq Nuru Gel Massage Olie voor een Ontspannende Massage Perfect voor Body to Body Massages Eenvoudig af te Spoelen. is 12 maand.

Bekijk ook andere erotische massageolieën