1. top-10
  2. Exotiq Body to Body Oil Massage Olie voor een Ontspannende Massage Langdurige Werking en Extra Zacht 500 ml.

Exotiq Body to Body Oil Massage Olie voor een Ontspannende Massage Langdurige Werking en Extra Zacht 500 ml.

5/5

Exotiq Body to Body Oil Massage Olie voor een Ontspannende Massage Langdurige Werking en Extra Zacht 500 ml. is een oliesamenstelling speciaal ontwikkeld om jouw of het lichaam van je partner te masseren met olie die verrukkelijk ruikt tijdens erotische momenten. Ben jij op zoek naar een olie voor een sensuele massage? Lees je dan in over Exotiq Body to Body Oil Massage Olie voor een Ontspannende Massage Langdurige Werking en Extra Zacht 500 ml. en schaf het eenvoudig aan.

Specificaties Exotiq Body to Body Oil Massage Olie voor een Ontspannende Massage Langdurige Werking en Extra Zacht 500 ml.

Substantie

Olie

Ingrediënten

Ingrediënten

Inhoud

151 tot 500 ml

Type massage

Erotische massage

Bestanddeel

Geen

Houdbaarheid na opening

12 maand

Omschrijving van Exotiq Body to Body Oil Massage Olie voor een Ontspannende Massage Langdurige Werking en Extra Zacht 500 ml.

Met de Exotiq Body to Body Massage Oil kun je genieten van een ontspannende en heerlijke massage. Deze olie is met zorg samengesteld met de juiste mix van ingrediënten en is speciaal ontwikkeld om je huid soepel en zacht te maken. De olie is gemakkelijk aan te brengen en laat geen vettig laagje achter. Het vermindert ook spierpijn en hoofdpijn. De olie is verrijkt met vitamine E, wat je huid zal voeden en helpen om haar natuurlijke glans te behouden. Het bevat ook aloë vera, amandelolie en jojoba-olie, die je huid hydrateren en verzachten. Deze olie is zeer effectief en heeft een langdurige werking. Het zal je huid een gezonde gloed geven en je zal je er comfortabeler in voelen. Exotiq's Body to Body Massage Oil is perfect voor een ontspannende massage thuis of in een spa.

Veelgestelde vragen over Exotiq Body to Body Oil Massage Olie voor een Ontspannende Massage Langdurige Werking en Extra Zacht 500 ml.

De substantie van Exotiq Body to Body Oil Massage Olie voor een Ontspannende Massage Langdurige Werking en Extra Zacht 500 ml. is Olie.

De ingrediënten van Exotiq Body to Body Oil Massage Olie voor een Ontspannende Massage Langdurige Werking en Extra Zacht 500 ml. zijn als volgt:

Ingrediënten

Het grootste bestanddeel is Geen.

De inhoud van Exotiq Body to Body Oil Massage Olie voor een Ontspannende Massage Langdurige Werking en Extra Zacht 500 ml. is 151 tot 500 ml.

De houdbaarheid na opening van Exotiq Body to Body Oil Massage Olie voor een Ontspannende Massage Langdurige Werking en Extra Zacht 500 ml. is 12 maand.

Bekijk ook andere erotische massageolieën