1. top-10
  2. Exotiq Body to Body Verwarmende Massageolie Massage Olie voor een Ontspannende Massage Langdurige Werking en Extra.

Exotiq Body to Body Verwarmende Massageolie Massage Olie voor een Ontspannende Massage Langdurige Werking en Extra.

5/5

Exotiq Body to Body Verwarmende Massageolie Massage Olie voor een Ontspannende Massage Langdurige Werking en Extra. is een oliesamenstelling speciaal ontwikkeld om jouw of het lichaam van je partner te masseren met olie die verrukkelijk ruikt tijdens erotische momenten. Ben jij op zoek naar een olie voor een sensuele massage? Lees je dan in over Exotiq Body to Body Verwarmende Massageolie Massage Olie voor een Ontspannende Massage Langdurige Werking en Extra. en schaf het eenvoudig aan.

Specificaties Exotiq Body to Body Verwarmende Massageolie Massage Olie voor een Ontspannende Massage Langdurige Werking en Extra.

Substantie

Olie

Ingrediënten

Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Stearate, Helianthus Annuus Seed Oil, Capsicum Frutescens Fruit Extract

Inhoud

151 tot 500 ml, Meer dan 500 ml

Type massage

Erotische massage

Bestanddeel

Geen

Houdbaarheid na opening

12 maand

Omschrijving van Exotiq Body to Body Verwarmende Massageolie Massage Olie voor een Ontspannende Massage Langdurige Werking en Extra.

Exotiq Body to Body Verwarmende Massageolie is een speciale massage olie die ontworpen is om het verlangen en de aantrekkingskracht tussen partners te vergroten. De olie wordt gemaakt van een unieke blend van 100% natuurlijke ingrediënten, waaronder essentiële oliën, boters en oliën die de huid hydrateren. De olie heeft een subtiel verwarmend effect, waardoor je partner nog meer kan genieten van de massage. De olie wordt aanbevolen voor gebruik tijdens een body-to-body massage, waardoor je en je partner meer intimiteit kunnen voelen. De olie is gemakkelijk aan te brengen en heeft een lange werking. Bovendien heeft het een verzachtende en verzorgende werking op de huid, waardoor je een extra gladde en verzorgde huid krijgt. De massage olie is ook verrijkt met voedende ingrediënten zoals sheaboter en macadamia olie die de huid van binnenuit voeden en hydrateren. Door de massage olie aan te brengen voel je je meer ontspannen en kom je dichter bij je partner.

Veelgestelde vragen over Exotiq Body to Body Verwarmende Massageolie Massage Olie voor een Ontspannende Massage Langdurige Werking en Extra.

De substantie van Exotiq Body to Body Verwarmende Massageolie Massage Olie voor een Ontspannende Massage Langdurige Werking en Extra. is Olie.

De ingrediënten van Exotiq Body to Body Verwarmende Massageolie Massage Olie voor een Ontspannende Massage Langdurige Werking en Extra. zijn als volgt:

Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Stearate, Helianthus Annuus Seed Oil, Capsicum Frutescens Fruit Extract

Het grootste bestanddeel is Geen.

De inhoud van Exotiq Body to Body Verwarmende Massageolie Massage Olie voor een Ontspannende Massage Langdurige Werking en Extra. is 151 tot 500 ml, Meer dan 500 ml.

De houdbaarheid na opening van Exotiq Body to Body Verwarmende Massageolie Massage Olie voor een Ontspannende Massage Langdurige Werking en Extra. is 12 maand.

Bekijk ook andere erotische massageolieën