1. top-10
  2. Pjur Original Bodyglide Massage- en Glijmiddel Massage olie Massageolie Erotische Massage olie 2 in 1 100 ml.

Pjur Original Bodyglide Massage- en Glijmiddel Massage olie Massageolie Erotische Massage olie 2 in 1 100 ml.

5/5

Pjur Original Bodyglide Massage- en Glijmiddel Massage olie Massageolie Erotische Massage olie 2 in 1 100 ml. is een oliesamenstelling speciaal ontwikkeld om jouw of het lichaam van je partner te masseren met olie die verrukkelijk ruikt tijdens erotische momenten. Ben jij op zoek naar een olie voor een sensuele massage? Lees je dan in over Pjur Original Bodyglide Massage- en Glijmiddel Massage olie Massageolie Erotische Massage olie 2 in 1 100 ml. en schaf het eenvoudig aan.

Specificaties Pjur Original Bodyglide Massage- en Glijmiddel Massage olie Massageolie Erotische Massage olie 2 in 1 100 ml.

Substantie

Olie

Ingrediënten

Cyclopentasiloxane, Dimethicone, dimethiconol.

Inhoud

51 tot 100 ml, 101 tot 150 ml

Type massage

Bestanddeel

Houdbaarheid na opening

12 maand

Omschrijving van Pjur Original Bodyglide Massage- en Glijmiddel Massage olie Massageolie Erotische Massage olie 2 in 1 100 ml.

De Pjur Original Bodyglide Massage- en Glijmiddel Massage olie Massageolie Erotische Massage olie 2 in 1 100 ml is een heerlijke olie voor heerlijke massages. Deze zijdezachte olie laat de handen lekker over het lichaam glijden en is ook nog eens gemakkelijk afwasbaar. De olie heeft een intensief verzorgende en hydraterende werking en is daarom ook geschikt voor de meest gevoelige huidtypes. Daarnaast is de olie ook geschikt voor erotische massages. De olie bevat kostbare oliën en ingrediënten, zoals Jojoba olie en vitamine E, die ervoor zorgen dat de olie niet plakt en lang goed blijft. Een heerlijke erotische massage met deze massageolie is een sensuele ervaring voor zowel u als uw partner. Geniet van de sensuele aanrakingen en de zijdezachte olie op uw lichaam. U zult zich helemaal ontspannen en heerlijk in balans voelen.

Veelgestelde vragen over Pjur Original Bodyglide Massage- en Glijmiddel Massage olie Massageolie Erotische Massage olie 2 in 1 100 ml.

De substantie van Pjur Original Bodyglide Massage- en Glijmiddel Massage olie Massageolie Erotische Massage olie 2 in 1 100 ml. is Olie.

De ingrediënten van Pjur Original Bodyglide Massage- en Glijmiddel Massage olie Massageolie Erotische Massage olie 2 in 1 100 ml. zijn als volgt:

Cyclopentasiloxane, Dimethicone, dimethiconol.

Het grootste bestanddeel is .

De inhoud van Pjur Original Bodyglide Massage- en Glijmiddel Massage olie Massageolie Erotische Massage olie 2 in 1 100 ml. is 51 tot 100 ml, 101 tot 150 ml.

De houdbaarheid na opening van Pjur Original Bodyglide Massage- en Glijmiddel Massage olie Massageolie Erotische Massage olie 2 in 1 100 ml. is 12 maand.

Bekijk ook andere erotische massageolieën