1. top-10
  2. Exotiq Massageolie Rich Sandelwood Massageolie voor een Ontspannende Massage met Sandelhoutgeur Zijdezacht en.

Exotiq Massageolie Rich Sandelwood Massageolie voor een Ontspannende Massage met Sandelhoutgeur Zijdezacht en.

5/5

Exotiq Massageolie Rich Sandelwood Massageolie voor een Ontspannende Massage met Sandelhoutgeur Zijdezacht en. is een oliesamenstelling speciaal ontwikkeld om jouw of het lichaam van je partner te masseren met olie die verrukkelijk ruikt tijdens erotische momenten. Ben jij op zoek naar een olie voor een sensuele massage? Lees je dan in over Exotiq Massageolie Rich Sandelwood Massageolie voor een Ontspannende Massage met Sandelhoutgeur Zijdezacht en. en schaf het eenvoudig aan.

Specificaties Exotiq Massageolie Rich Sandelwood Massageolie voor een Ontspannende Massage met Sandelhoutgeur Zijdezacht en.

Substantie

Olie

Ingrediënten

Helianthus Annuus Seed Oil (Sunflower Oil) Brassica Campestris Seed Oil (Rapeseed Oil), Vitis Vinefera Seed Oil (Grapeseed oil), Parfum (Fragrance), Persea Grattissima Oil (Advocado Oil), Sesamum Indicum Oil (Sesame Oil), Tocopherol (Vitamine E), Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropianol, Limonene, Linalool

Inhoud

51 tot 100 ml, 101 tot 150 ml

Type massage

Ontspanningsmassage, Erotische massage

Bestanddeel

Sandelhout

Houdbaarheid na opening

12 maand

Omschrijving van Exotiq Massageolie Rich Sandelwood Massageolie voor een Ontspannende Massage met Sandelhoutgeur Zijdezacht en.

De Exotiq Rich Sandelwood Massageolie is de perfecte oplossing voor het creëren van een ontspannen sfeer en heerlijke massage. De olievloeistof heeft een heerlijke geur van sandelhout dat de stemming perfect aanvult. De olie is zijdezacht en voelt heerlijk aan op de huid. De massageolie is ideaal voor een stevige, maar tegelijkertijd zachte massage. Het verzacht de spieren en maakt de huid zacht en soepel. De olie is vrij van chemische stoffen en is daardoor geschikt voor alle huidtypes. Het is ook vrij van parabenen en andere schadelijke stoffen, dus is het perfect veilig voor zowel jij als je partner. Met Exotiq Rich Sandelwood Massageolie creëer je een heerlijke sfeer voor een sensuele massage. Het is een uitstekende manier om je partner te verwennen en te verrassen. De olie zorgt dat je een diep ontspannen gevoel krijgt en je geniet van de heerlijke geur van sandelhout. De olie is gemakkelijk aan te brengen en is perfect voor een intieme massage.

Veelgestelde vragen over Exotiq Massageolie Rich Sandelwood Massageolie voor een Ontspannende Massage met Sandelhoutgeur Zijdezacht en.

De substantie van Exotiq Massageolie Rich Sandelwood Massageolie voor een Ontspannende Massage met Sandelhoutgeur Zijdezacht en. is Olie.

De ingrediënten van Exotiq Massageolie Rich Sandelwood Massageolie voor een Ontspannende Massage met Sandelhoutgeur Zijdezacht en. zijn als volgt:

Helianthus Annuus Seed Oil (Sunflower Oil) Brassica Campestris Seed Oil (Rapeseed Oil), Vitis Vinefera Seed Oil (Grapeseed oil), Parfum (Fragrance), Persea Grattissima Oil (Advocado Oil), Sesamum Indicum Oil (Sesame Oil), Tocopherol (Vitamine E), Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropianol, Limonene, Linalool

Het grootste bestanddeel is Sandelhout.

De inhoud van Exotiq Massageolie Rich Sandelwood Massageolie voor een Ontspannende Massage met Sandelhoutgeur Zijdezacht en. is 51 tot 100 ml, 101 tot 150 ml.

De houdbaarheid na opening van Exotiq Massageolie Rich Sandelwood Massageolie voor een Ontspannende Massage met Sandelhoutgeur Zijdezacht en. is 12 maand.

Bekijk ook andere erotische massageolieën