1. top-10
  2. Durex Play Massage Glijmiddel Aloë Vera 2-in-1 Massage Olie 200ml Waterbasis.

Durex Play Massage Glijmiddel Aloë Vera 2-in-1 Massage Olie 200ml Waterbasis.

5/5

Durex Play Massage Glijmiddel Aloë Vera 2-in-1 Massage Olie 200ml Waterbasis. is een oliesamenstelling speciaal ontwikkeld om jouw of het lichaam van je partner te masseren met olie die verrukkelijk ruikt tijdens erotische momenten. Ben jij op zoek naar een olie voor een sensuele massage? Lees je dan in over Durex Play Massage Glijmiddel Aloë Vera 2-in-1 Massage Olie 200ml Waterbasis. en schaf het eenvoudig aan.

Specificaties Durex Play Massage Glijmiddel Aloë Vera 2-in-1 Massage Olie 200ml Waterbasis.

Substantie

Olie

Ingrediënten

Water, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Benzoic Acid, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Sodium Saccharin, Sodium Hydroxide.

Inhoud

151 tot 500 ml

Type massage

Bestanddeel

Houdbaarheid na opening

6 maand

Omschrijving van Durex Play Massage Glijmiddel Aloë Vera 2-in-1 Massage Olie 200ml Waterbasis.

Durex Play MASSAGE 2 IN 1 ALOË VERA is een unieke combinatie van een massagegel en een glijmiddel. Het is gemaakt met aloë vera, wat het een aangename zoete smaak geeft zonder aroma. Het is speciaal ontwikkeld om een sensuele massage te bieden, terwijl het ook een soepele en lange glijbaarheid biedt voor intieme momenten. Dit glijmiddel is op waterbasis, waardoor het niet vet is en geen vlekken gaat veroorzaken. Het is ook dermatologisch getest en is hypoallergeen, waardoor het veilig te gebruiken is op de meest gevoelige huid. Het is ook gemakkelijk af te wassen met water en is geschikt voor gebruik met latex condooms. Met deze 2-in-1 massageolie kan je dus alle kanten op: een goede massage en een intieme glijbaarheid. Probeer het uit en ervaar het ultieme genot!

Veelgestelde vragen over Durex Play Massage Glijmiddel Aloë Vera 2-in-1 Massage Olie 200ml Waterbasis.

De substantie van Durex Play Massage Glijmiddel Aloë Vera 2-in-1 Massage Olie 200ml Waterbasis. is Olie.

De ingrediënten van Durex Play Massage Glijmiddel Aloë Vera 2-in-1 Massage Olie 200ml Waterbasis. zijn als volgt:

Water, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Benzoic Acid, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Sodium Saccharin, Sodium Hydroxide.

Het grootste bestanddeel is .

De inhoud van Durex Play Massage Glijmiddel Aloë Vera 2-in-1 Massage Olie 200ml Waterbasis. is 151 tot 500 ml.

De houdbaarheid na opening van Durex Play Massage Glijmiddel Aloë Vera 2-in-1 Massage Olie 200ml Waterbasis. is 6 maand.

Bekijk ook andere erotische massageolieën