1. top-10
  2. Vibrator met Tong in een Roos Luxe SexToys Vrouwen Clitoris Gspot Stimulator Purper.

Vibrator met Tong in een Roos Luxe SexToys Vrouwen Clitoris Gspot Stimulator Purper.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Vibrator met Tong in een Roos Luxe SexToys Vrouwen Clitoris Gspot Stimulator Purper. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Vibrator met Tong in een Roos Luxe SexToys Vrouwen Clitoris Gspot Stimulator Purper. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Vibrator met Tong in een Roos Luxe SexToys Vrouwen Clitoris Gspot Stimulator Purper.

Kleur

Purper

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

10 cm

Materiaal

Siliconen | ABS

Afmetingen

Breedte:4 cm

Lengte: 20 cm

Plezier voor

Vrouw | Vrouw + Vrouw | Man + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Vibrator met Tong in een Roos Luxe SexToys Vrouwen Clitoris Gspot Stimulator Purper.

Deze vibrator is ontworpen om je zo veel mogelijk plezier te bezorgen. Het zachte siliconen materiaal maakt het comfortabel om te gebruiken. De vibrator heeft een tongvormige kop die helpt om je g-spot te stimuleren. De kop is ook voorzien van een krachtige motor met 10 verschillende vibratiepatronen. Deze vibrator is ook voorzien van een luxe roze kleur die eruit ziet als een bloem. Het heeft zelfs een paar kleine bloemblaadjes aan de zijkant. Door deze bloemvormige kleur, is deze vibrator een elegante en stijlvolle manier om je seksspel te verbeteren. Deze vibrator is ook waterproof, dus je kunt het gebruiken in bad of onder de douche. Deze vibrator heeft ook een USB-oplaadkabel voor gemakkelijke oplaadmogelijkheden. De vibrator met Tong in een Roos Luxe SexToys Vrouwen Clitoris Gspot Stimulator Purper is een must-have voor elke vrouw die op zoek is naar een stijlvolle en krachtige vibrator. Je zult veel plezier hebben van de vele vibratiepatronen en het comfort dat de vibrator biedt. Probeer hem vandaag nog uit en voel het verschil.

Veelgestelde vragen over Vibrator met Tong in een Roos Luxe SexToys Vrouwen Clitoris Gspot Stimulator Purper.

Vibrator met Tong in een Roos Luxe SexToys Vrouwen Clitoris Gspot Stimulator Purper. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:4 cm
  • Lengte: 20 cm

Vibrator met Tong in een Roos Luxe SexToys Vrouwen Clitoris Gspot Stimulator Purper. is gemaakt van Siliconen | ABS en is Purper van kleur.

Vibrator met Tong in een Roos Luxe SexToys Vrouwen Clitoris Gspot Stimulator Purper. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Vibrator met Tong in een Roos Luxe SexToys Vrouwen Clitoris Gspot Stimulator Purper. is 10 cm. Het is geschikt voor Vrouw | Vrouw + Vrouw | Man + Vrouw.

Vibrator met Tong in een Roos Luxe SexToys Vrouwen Clitoris Gspot Stimulator Purper. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes