Bekijk vragenCategorie: vreemdgaanvreemdgaan, waar op letten?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
vreemdgaan, waar op letten?
3 Antwoorden
DaveDave answered 2 jaar ago
Er zijn een paar dingen waar je op moet letten als je vreemdgaat. Ten eerste moet je ervoor zorgen dat je je niet te veel hecht aan de persoon met wie je vreemdgaat. Het is gemakkelijk om je te laten meeslepen door de opwinding van een ongeoorloofde relatie, maar vergeet niet dat het gewoon ongeoorloofd is. Er is een goede kans dat het misgaat als de affaire ontdekt wordt, en je wilt niet gekwetst worden. Ten tweede, wees voorzichtig dat je niet betrapt wordt. Zorg ervoor dat je voorzorgsmaatregelen neemt om te voorkomen dat je gezien of gehoord wordt. Als je partner achterdochtig is, is de kans groot dat hij je telefoon of e-mail gaat controleren op aanwijzingen. Wees subtiel en stiekem; als je betrapt wordt, kan dat grote problemen betekenen.
ZenaidaZenaida answered 2 jaar ago
Het kan moeilijk zijn om te bepalen of je partner vreemdgaat, vooral als je geen concrete bewijzen hebt. Er zijn echter wel een aantal tekenen die erop kunnen wijzen dat uw partner u ontrouw is. Als je partner bijvoorbeeld plotseling afstandelijk wordt en zich terugtrekt uit de relatie, kan dit een teken zijn dat hij of zij vreemdgaat. Ook als je partner zich anders gaat gedragen dan normaal of begint te liegen over kleine dingen, kan dit een teken zijn dat hij iets voor je verbergt. Als je vermoedt dat je partner vreemdgaat, is het belangrijk om er met hem over te praten en zijn kant van het verhaal te horen.
JoabJoab answered 2 jaar ago
Als het op vreemdgaan aankomt, zijn er een paar dingen waar je op kunt letten Als je partner plotseling afstandelijk of geheimzinnig begint te doen, kan dat een teken zijn dat hij iets voor je verbergt. Als hij meer tijd op zijn telefoon of computer doorbrengt dan normaal, kan dat ook een teken zijn dat hij achter jouw rug om met iemand anders communiceert Een andere grote rode vlag is als je partner je begint te beschuldigen van vreemdgaan terwijl je niets verkeerd hebt gedaan. Dit kan hun manier zijn om hun eigen ontrouw te rechtvaardigen Natuurlijk zijn dit slechts algemene signalen en is niet elke persoon die dit gedrag vertoont noodzakelijkerwijs aan het vreemdgaan.