Bekijk vragenCategorie: vreemdgaanhoe kun je vreemdgaan vertellen?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
hoe kun je vreemdgaan vertellen?
3 Antwoorden
BartBart answered 1 jaar ago
Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag, omdat er veel manieren zijn waarop mensen kunnen bedriegen. Hier zijn echter enkele veel voorkomende tekenen dat iemand vreemd kan gaan 1. Ze zijn plotseling meer op hun hoede met hun telefoon of computer. Als ze hun telefoon altijd open en bloot lieten liggen en hem nu altijd dicht bij zich houden, kan dat zijn omdat ze niet willen dat jij er iets op ziet. 2. Ze brengen minder tijd met je door. Als ze vreemdgaan, brengen ze waarschijnlijk meer tijd door met de persoon met wie ze een relatie hebben. Dit betekent minder tijd voor jou. 3. Ze hebben een plotselinge verandering in uiterlijk.
MarthaMartha answered 1 jaar ago
het kan moeilijk zijn om te zeggen of iemand vreemdgaat, omdat mensen goed kunnen zijn in het verbergen ervan. er zijn echter enkele tekenen die erop kunnen wijzen dat iemand vreemdgaat. als een persoon bijvoorbeeld plotseling geheimzinnig begint te doen met zijn telefoon of computer, of als hij meer uitgaat zonder uitleg, kunnen dit mogelijke tekenen van vreemdgaan zijn als je vermoedt dat iemand vreemdgaat, kun je hem of haar er het beste direct mee confronteren. vraag hem of haar waarom hij of zij zich anders gedraagt, en kijk wat hij of zij zegt. als hij of zij alles ontkent of weigert erover te praten, kan dat een aanwijzing zijn dat hij of zij inderdaad vreemdgaat.
JohannesJohannes answered 1 jaar ago
Als je je afvraagt hoe je kunt zien of je partner vreemdgaat, zijn er een paar tekenen waar je op kunt letten. Natuurlijk is het belangrijk om in gedachten te houden dat deze tekenen niet noodzakelijkerwijs betekenen dat je partner vreemdgaat, maar ze kunnen wel een aanwijzing zijn dat er iets aan de hand is Een mogelijkheid is dat je partner meer tijd van huis doorbrengt of late diensten draait terwijl hij dat vroeger niet deed. Dit kan een gelegenheid zijn om iemand anders te ontmoeten of een affaire te hebben.