Bekijk vragenCategorie: Voorspellingenwat voor spel is animal crossing?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wat voor spel is animal crossing?
5 Antwoorden
AlishaAlisha answered 2 jaar ago
Animal Crossing is een levenssimulatie videospel serie gemaakt door Nintendo. De spellen draaien om de speler, die in een dorp woont dat wordt bewoond door antropomorfe dieren, en verschillende activiteiten uitvoert zoals vissen, insecten vangen en op fossielen jagen. De serie is bekend om zijn open-ended gameplay en virtuele huisdier elementen Het eerste Animal Crossing-spel werd uitgebracht in 2001 voor de Nintendo 64 in Japan en in 2002 voor de GameCube in Noord-Amerika en Europa. Er zijn ook drie spin-off titels uitgebracht: Animal Crossing: Wild World voor de Nintendo DS in 2005, Animal Crossing: City Folk voor de Wii in 2008, en Animal Crossing: New Leaf voor de Nintendo 3DS in 2013.
Mary-janeMary-jane answered 2 jaar ago
Animal Crossing is een levenssimulatie videospel serie die oorspronkelijk begon op de Nintendo 64 in 2001. Het spel houdt in dat je in een dorp woont dat bevolkt wordt door antropomorfe dieren en dat je met hen communiceert. Het doel van de speler is om hun eigen gelukkige leven te creëren door activiteiten als vissen, insecten vangen en fossielen graven te voltooien De serie heeft in de loop der jaren verschillende afleveringen gekend, waaronder voor de GameCube, Wii, 3DS en zelfs mobiele apparaten. Het meest recente deel in de franchise is Animal Crossing: New Horizons, dat in maart 2020 is gelanceerd voor de Nintendo Switch Animal Crossing is altijd een door en door charmante franchise geweest die gemakkelijk op te pikken en verslavend is.
ZenaidaZenaida answered 2 jaar ago
Animal Crossing is een levenssimulatiespel ontwikkeld en uitgegeven door Nintendo voor de GameCube in 2002. De speler kruipt in de huid van een menselijk personage dat verhuist naar een dorp bevolkt met antropomorfe dieren, een nieuw leven begint, en deelneemt aan activiteiten zoals vissen, insecten vangen, fossielen jagen, enz.
SvenSven answered 2 jaar ago
Animal Crossing is een levenssimulator videospelreeks ontwikkeld en uitgegeven door Nintendo. In de spellen kruipen spelers in de huid van een personage dat in een dorp vol antropomorfe dieren woont en verschillende activiteiten uitvoert, zoals vissen, insecten vangen, meubels verzamelen, en nog veel meer.
MarcieMarcie answered 2 jaar ago
Animal Crossing is een levenssimulatie videospel ontwikkeld en uitgegeven door Nintendo, waarin de speler zijn leven leidt in een dorp van antropomorfe dieren. Het werd voor het eerst uitgebracht in Japan voor de Nintendo GameCube op 15 april 2001. Het spel werd later uitgebracht in de Verenigde Staten op 16 september 2002, in Europa op 22 november 2002, in Australië op 6 mei 2003 en in Nieuw-Zeeland op 12 juni 2003. Animal Crossing introduceert duidelijke veranderingen elke keer dat het spel wordt uitgebracht. In Animal Crossing voor de Gamecube konden spelers personages overzetten van Wild World naar City Folk.