Bekijk vragenCategorie: Voorbehoedsmiddelenwanneer stoppen met voorbehoedsmiddel?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wanneer stoppen met voorbehoedsmiddel?
4 Antwoorden
EltonElton answered 2 jaar ago
Er zijn veel factoren die een rol spelen bij de beslissing wanneer te stoppen met anticonceptie. Sommige stellen willen meteen stoppen als ze klaar zijn met het krijgen van kinderen, terwijl anderen misschien door willen gaan met anticonceptie, zelfs nadat ze een gezin hebben gesticht. Hier zijn enkele dingen die u in gedachten moet houden bij het nemen van uw beslissing Uw leeftijd: Je leeftijd kan een rol spelen bij hoe lang je anticonceptie wilt blijven gebruiken. Als je bijvoorbeeld in de 20 of 30 bent, heb je misschien het gevoel dat je nog genoeg tijd hebt om een gezin te stichten en wil je misschien wachten tot later om te stoppen met anticonceptie.
DaveDave answered 2 jaar ago
Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want het juiste moment om te stoppen met anticonceptie is afhankelijk van de individuele omstandigheden van elke vrouw. Er zijn echter een paar algemene richtlijnen die kunnen worden gevolgd om te helpen bij de beslissing over wanneer te stoppen met anticonceptie Ten eerste is het belangrijk om te overwegen of je nog kinderen wilt. Als je er zeker van bent dat je geen kinderen meer wilt, kun je gaan nadenken over het moment om te stoppen met anticonceptie. Er zijn een paar verschillende anticonceptiemethoden, dus je zult moeten beslissen welke je wilt gebruiken om zwangerschap te voorkomen.
ClaireClaire answered 2 jaar ago
Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag, omdat verschillende paren verschillende meningen kunnen hebben over wanneer te stoppen met het gebruik van anticonceptie. Uiteindelijk is het aan het koppel om te beslissen wanneer ze zich klaar voelen om te stoppen met anticonceptie. Sommige stellen stoppen met anticonceptie als ze een bepaalde tijd getrouwd zijn, anderen blijven anticonceptie gebruiken tot ze er klaar voor zijn een gezin te stichten. Er zijn veel factoren die een rol spelen bij deze beslissing, dus het is belangrijk om dit met je partner te bespreken voordat je een beslissing neemt.
WhitneyWhitney answered 2 jaar ago
Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat de timing van wanneer te stoppen met anticonceptie van vrouw tot vrouw zal verschillen. Sommige vrouwen stoppen met anticonceptie nadat ze al een paar maanden proberen zwanger te worden en zonder succes, terwijl anderen anticonceptie blijven gebruiken tot ze dichter bij de menopauze zijn. Uiteindelijk is het aan elke individuele vrouw om te beslissen wanneer ze klaar is om te stoppen met anticonceptie.