Bekijk vragenCategorie: VoorbehoedsmiddelenWaar kan ik nuvaring kopen?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
Waar kan ik nuvaring kopen?
3 Antwoorden
JohanJohan answered 1 jaar ago
Er zijn een paar verschillende manieren om NuvaRing te kopen. U kunt het via onze website bestellen, via de telefoon of via een postorderapotheek. Wij bieden gratis verzending voor alle bestellingen boven de vijftig dollar en verzenden overal in de aangrenzende Verenigde Staten. U kunt NuvaRing ook kopen bij de meeste grote apotheken, zoals CVS, Walgreens, Walmart en Target. Sommige verzekeringen dekken de kosten van NuvaRing met weinig tot geen out-of-pocket kosten voor de consument. Voor meer informatie over prijzen en dekking kunt u contact opnemen met ons Patiëntenservice-team op 1-800-558-4484.
PimPim answered 1 jaar ago
Als u op zoek bent naar een plaats om nuvaring te kopen, zijn er een paar opties voor u beschikbaar. U kunt het direct van de website van de fabrikant kopen, of via een erkende winkelier. U kunt het ook te koop vinden op sommige online veilingsites. Echter, voordat u een aankoop doet, zorg ervoor dat u de voorwaarden en bepalingen zorgvuldig leest om er zeker van te zijn dat u een legitiem product krijgt.
MarchaMarcha answered 1 jaar ago
U kunt nuvaring kopen bij uw plaatselijke apotheek. Het is een receptplichtig medicijn, dus u moet met een arts spreken om een recept te krijgen.