Bekijk vragenCategorie: soawaar kan ik soa test laten doen?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
waar kan ik soa test laten doen?
5 Antwoorden
AmberAmber answered 2 jaar ago
Er zijn een paar verschillende manieren om SOA's te laten testen. Je kunt naar je plaatselijke Planned Parenthood of een andere reproductieve gezondheidskliniek gaan, of je kunt een kit online bestellen bij een site als myLAB Box. Wanneer je naar Planned Parenthood of een andere kliniek gaat, zullen ze je meestal vragen om een formulier in te vullen met je seksuele geschiedenis en symptomen (indien aanwezig). De arts zal dan een lichamelijk onderzoek doen en kan bloedtesten, urinetesten en uitstrijkjes laten maken, afhankelijk van welke SOA's ze denken dat je zou kunnen hebben Als je een kit van myLAB Box bestelt, zit daar alles bij wat je nodig hebt om thuis monsters voor zelftesten te verzamelen.
BritBrit answered 2 jaar ago
Er zijn een aantal plaatsen waar je een SOA-test kunt laten doen. De praktijk van uw huisarts is een optie, net als een kliniek of ziekenhuis. Je kunt ook online een SOA-test bestellen. Er zijn verschillende soorten tests beschikbaar, dus zorg ervoor dat je de test kiest die het beste bij je past.
DeanDean answered 2 jaar ago
Je kunt SOA-testen laten doen in het kantoor van je plaatselijke dokter, kliniek of ziekenhuis. Planned Parenthood biedt ook SOA-testen aan. Als je niet naar een kliniek of dokterspraktijk wilt gaan, zijn er ook online diensten die vertrouwelijke en discrete SOA-testen aanbieden.
ErwinErwin answered 2 jaar ago
Er zijn een paar verschillende mogelijkheden voor SOA-testen. U kunt naar uw huisarts of een plaatselijk gezondheidscentrum gaan, of u kunt online een kit bestellen en uzelf thuis testen Als je naar je huisarts of een gezondheidscentrum gaat, zullen ze waarschijnlijk een urinetest, uitstrijkje of bloedtest doen. Een urinetest kan chlamydia en gonorroe opsporen, terwijl een uitstrijkje meer ziekten kan opsporen, waaronder HIV en syfilis. Bloedtests kunnen ook worden gebruikt om te screenen op HIV, hepatitis B en C, en herpes.
NivaNiva answered 2 jaar ago
Er zijn een paar verschillende manieren om een SOA test te laten doen. Je kunt naar je huisarts gaan, een plaatselijke kliniek, of een online dienst zoals GetCheckedOnline.com. Als je niet zeker weet of je een SOA-test nodig hebt, kun je het beste met je arts praten. Hij of zij kan je helpen erachter te komen welke tests voor jou geschikt zijn en kan al je vragen over SOA's beantwoorden.