Bekijk vragenCategorie: soais een soa test gratis?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
is een soa test gratis?
4 Antwoorden
MaryMary answered 1 jaar ago
Soa-testen kunnen gratis zijn of er kunnen kosten aan verbonden zijn, afhankelijk van de kliniek. In sommige gevallen vergoedt de verzekering de kosten van de test.
DelanoDelano answered 1 jaar ago
Ja, de meeste soa-testen zijn gratis. Sommige klinieken vragen echter een vergoeding voor het consult of voor het verzamelen en testen van het monster. Het is belangrijk dat je dat van tevoren vraagt, zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.
BritBrit answered 1 jaar ago
Ja, je kunt gratis een soa-test krijgen. Veel zorgaanbieders bieden gratis of goedkope soa-testen aan. Je kunt je ook laten testen bij sommige gezondheidscentra van Planned Parenthood. Als je verzekerd bent, kan je zorgverlener je ook gratis of tegen lage kosten testen. Om een aanbieder bij jou in de buurt te vinden, ga je naar GetTested.cdc.gov of naar de website van Planned Parenthood.
AstridAstrid answered 1 jaar ago
In de Verenigde Staten, ja. Er kan echter een vergoeding worden gevraagd voor de laboratoriumanalyse. Er zijn veel klinieken en ziekenhuizen die gratis of goedkope soa-testen aanbieden. Je kunt ook een zelftestkit online bestellen als je thuis wilt testen. Er zijn een aantal verschillende tests beschikbaar, en de meeste kits testen op verschillende infecties.