Bekijk vragenCategorie: seksspeeltjeswat kan ik gebruiken ipv glijmiddel?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
wat kan ik gebruiken ipv glijmiddel?
3 Antwoorden
AidenAiden answered 1 jaar ago
Er zijn een paar verschillende dingen die je kunt gebruiken als vervanger voor glijmiddel. Een daarvan is speeksel, dat je kunt gebruiken zolang de persoon die orale seks krijgt zich daar prettig bij voelt. Een andere optie is natuurlijke olie, zoals olijfolie, kokosolie of amandelolie. U kunt ook glijmiddelen op waterbasis gebruiken die speciaal voor seksuele activiteit zijn gemaakt. Het is echter belangrijk om te weten dat sommige oliën en glijmiddelen irritatie of infectie kunnen veroorzaken als ze niet correct worden gebruikt, dus zorg ervoor dat u het etiket leest en raadpleeg een arts als u vragen of zorgen hebt.
TobiasTobias answered 1 jaar ago
Kokosolie is een geweldig natuurlijk alternatief voor glijmiddel. Het is antibacterieel, dus het veroorzaakt geen irritatie, en het voelt glad en zijdezacht aan. En het is veilig te gebruiken met condooms. Een andere optie is olijfolie, die een dikkere consistentie heeft dan kokosolie en ook antibacteriële eigenschappen heeft.
LiekeLieke answered 1 jaar ago
Er zijn een paar verschillende dingen die je kunt gebruiken in plaats van glijmiddel. Een optie is om kokosolie te gebruiken, die je in de meeste supermarkten kunt vinden. Een andere optie is het gebruik van olijfolie, die ook een aantal gezondheidsvoordelen heeft. Je kunt ook proberen vaseline of een ander soort vaseline te gebruiken. Als je echt creatief wilt zijn, kun je zelfs speeksel gebruiken als een natuurlijk glijmiddel.