Bekijk vragenCategorie: sekswat te doen bij eerste keer seks?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wat te doen bij eerste keer seks?
5 Antwoorden
KeesKees answered 2 jaar ago
Het kan zenuwslopend zijn als het tijd is om voor de eerste keer seks te hebben. Maar maak je geen zorgen, er is geen verkeerde manier om het te doen! Ontspan je gewoon en geniet ervan. Hier zijn een paar tips om je eerste keer zo plezierig mogelijk te maken: - Zorg ervoor dat jullie allebei comfortabel en ontspannen zijn. Neem de tijd om je uit te kleden en elkaars lichaam te verkennen. - Gebruik veel glijmiddel. Dit zal wrijving verminderen en het comfortabeler maken. - Praat over wat jullie allebei opwindt. Communicatie is de sleutel als het op seks aankomt. Vertel je partner wat goed voelt, en vraag hem ook wat hij lekker vindt. - Begin langzaam.
JoabJoab answered 2 jaar ago
Er is niet één "juist" antwoord op deze vraag, want ieders ervaringen zullen verschillend zijn. Er zijn echter wel een paar dingen die u kunt doen om uw eerste keer zo aangenaam mogelijk te maken. Ten eerste, ontspan en doe het rustig aan. Je hoeft niets te overhaasten. Ten tweede, communiceer met je partner. Laat hem weten wat goed voelt en wat niet. Ten slotte, zorg ervoor dat u beiden comfortabel en klaar bent voordat u verder gaat. Als een van jullie zich ongemakkelijk voelt of onder druk wordt gezet, stop dan en praat erover.
DelanoDelano answered 2 jaar ago
Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat iedereen seks anders ervaart. Sommige mensen zijn bang of nerveus voor de eerste keer seks, terwijl anderen meer opgewonden zijn. Er zijn echter een paar dingen die seks voor beide partners aangenamer kunnen maken. Ten eerste is het belangrijk om met uw partner te communiceren over waar u zich allebei prettig bij voelt en wat u verwacht. Dit kan helpen om eventuele zenuwen of angst te verlichten en ervoor te zorgen dat jullie beiden op dezelfde pagina zitten. Ten tweede, ontspan en neem de tijd - je hoeft je niet te haasten. Het voorspel kan net zo plezierig zijn als de geslachtsgemeenschap zelf, dus besteed wat tijd aan het genieten van elkaar voordat je aan de slag gaat.
ClaireClaire answered 2 jaar ago
Als je erover denkt om voor de eerste keer seks te hebben, voel je waarschijnlijk een hoop opwinding en nervositeit. Maar maak je geen zorgen -- er zijn genoeg dingen die je kunt doen om je eerste keer geweldig te maken. Hier zijn een paar tips 1. Praat van tevoren met je partner. Dit is belangrijk om er zeker van te zijn dat jullie beiden op dezelfde golflengte zitten en zich goed voelen bij wat er gaat gebeuren. U kunt praten over wat u beiden verwacht, eventuele zorgen die u heeft en welke voorbehoedsmiddelen u gaat gebruiken. 2. Zorg ervoor dat je er echt klaar voor bent.
SvenSven answered 2 jaar ago
Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, aangezien ieders ervaring anders zal zijn. Er kunnen echter wel enkele algemene adviezen worden gegeven. Eerst en vooral: zorg ervoor dat jullie je allebei op je gemak voelen en klaar zijn voor seks. Doe het niet als je het niet wilt - er is geen druk, en je kunt altijd wachten tot je je zekerder voelt. Ten tweede, doe het rustig aan en ontspan. Je hoeft niets te overhaasten - het belangrijkste is dat beide mensen plezier hebben. Experimenteer met verschillende standjes en technieken om uit te vinden wat voor jullie het beste voelt. Bovenal is communicatie de sleutel.