Bekijk vragenCategorie: sekswanneer seks in een relatie?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wanneer seks in een relatie?
4 Antwoorden
EltonElton answered 2 jaar ago
Of je nu een vaste relatie hebt of met een nieuw iemand begint uit te gaan, de vraag wanneer je seks moet hebben kan lastig zijn. Er is geen goed antwoord - uiteindelijk hangt het af van wat comfortabel en goed voelt voor jou en je partner(s). Er zijn echter wel een paar dingen die je kunnen helpen bij het maken van de beslissing. Denk na over waarom je seks wilt hebben. Is het alleen omdat je je lichamelijk aangetrokken voelt tot je partner? Of is er meer aan de hand dan dat? Seks hebben omdat je het gevoel hebt dat het "moet" of omdat iedereen het doet, kan leiden tot spijt of een slecht gevoel achteraf.
OtisOtis answered 2 jaar ago
Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag omdat elke relatie anders is en wat voor het ene stel werkt, werkt misschien niet voor het andere. Er zijn echter wel een paar algemene tips die u kunnen helpen beslissen wanneer de tijd rijp is om seks te hebben met uw partner Een belangrijk ding om in gedachten te houden is dat beide partners zich op hun gemak moeten voelen bij het idee om seks te hebben. Als de een de ander onder druk zet of hem probeert over te halen iets te doen waar hij niet klaar voor is, dan is het waarschijnlijk geen goed moment om seks te hebben. Beide partners moeten op dezelfde golflengte zitten en zich goed voelen bij de beslissing voordat ze verder gaan. Een ander punt om te overwegen is of jullie allebei wel klaar zijn voor seks, zowel emotioneel als lichamelijk.
MaryMary answered 2 jaar ago
Er is niet één "juist" antwoord op deze vraag. Het hangt af van het koppel en wat voor hen werkt. Sommige stellen hebben liever vroeg in de relatie seks, terwijl anderen wachten tot ze verder gevorderd zijn. Sommige stellen hebben graag vaak seks, terwijl anderen het slechts af en toe doen. Er is geen goed of fout antwoord - het is wat werkt voor het koppel.
AlishaAlisha answered 2 jaar ago
Er is geen juist antwoord op deze vraag, want het verschilt van relatie tot relatie. Sommige stellen geven er de voorkeur aan om al vroeg in de relatie seks te hebben, terwijl anderen wachten tot ze verder in de relatie zijn. Uiteindelijk is het aan het stel om te beslissen wanneer ze zich prettig voelen bij seks.