Bekijk vragenCategorie: seksis seks in bad gevaarlijk?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
is seks in bad gevaarlijk?
3 Antwoorden
ClaireClaire answered 2 jaar ago
seks in bad kan gevaarlijk zijn als het water te heet is of als u uitglijdt en valt. Wees altijd voorzichtig als je in en uit bad stapt, en zorg ervoor dat het water niet te heet is voordat je begint. Ook kan het gebruik van een vibrator onder water het risico op infectie verhogen, dus zorg ervoor dat je hem voor en na gebruik goed schoonmaakt. Als je je zorgen maakt, praat dan met je arts of een deskundige op het gebied van seksuele gezondheid.
HillyHilly answered 2 jaar ago
Er is een klein risico verbonden aan seks in een badkuip, maar over het algemeen is het vrij veilig. Het grootste risico is uitglijden en vallen door het gladde oppervlak van de badkuip. Wat je ook in gedachten moet houden, is dat water natuurlijke glijmiddelen kan wegspoelen, waardoor geslachtsgemeenschap ongemakkelijk of zelfs pijnlijk kan worden. Dus als je seks gaat hebben in bad, zorg er dan voor dat je een glijmiddel van goede kwaliteit gebruikt.
SolangeSolange answered 2 jaar ago
Het is niet gevaarlijk als u voorzichtig bent. Het grootste risico is uitglijden en je hoofd stoten aan de rand van het bad. Als je voorzichtig bent, kan seks in bad een leuke en nieuwe ervaring zijn.