Bekijk vragenCategorie: libidowat is je libido?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wat is je libido?
5 Antwoorden
NolanNolan answered 1 jaar ago
Mijn libido is... Je libido (zin in seks) wordt bepaald door een complexe interactie van je hormonen, je emoties, je lichamelijke gezondheid en je levensstijl. Het is voor iedereen verschillend. Sommige mensen hebben een hoge zin in seks, sommige mensen hebben een lage zin in seks, en de meeste mensen zitten er ergens tussenin. Er zijn veel dingen die je libido kunnen beïnvloeden. Stress, angst, depressie, vermoeidheid en hormoonveranderingen kunnen allemaal uw zin in seks verminderen. Een slechte lichamelijke gezondheid, waaronder obesitas en aandoeningen zoals diabetes en hartaandoeningen, kunnen uw libido ook verlagen. En keuzes in levensstijl, zoals roken en te veel alcohol drinken, kunnen ook je zin in seks verminderen.
EltonElton answered 1 jaar ago
Mijn libido is hoog. Ik ben altijd in voor een beetje plezier.
TobiasTobias answered 1 jaar ago
Sorry voor het grafische antwoord Er zijn veel dingen die het libido, of de zin in seks, van een persoon bepalen. Het kan gaan om biologische factoren zoals hormoonspiegels, leeftijd en gezondheidstoestand. Het kan ook worden beïnvloed door psychologische factoren zoals stress, depressie, angsten, relatieproblemen en problemen met het lichaamsbeeld. Er zijn ook medicijnen die van invloed kunnen zijn op iemands libido Sommige mensen hebben een hoog libido en denken vaak aan seks of voelen zich gedurende de dag vaak seksueel opgewonden. Anderen hebben een laag libido en denken slechts af en toe aan seks of voelen slechts af en toe seksueel verlangen.
GregGreg answered 1 jaar ago
Mijn libido is laag. Er zijn vele redenen waarom iemands libido laag kan zijn, inclusief maar niet beperkt tot: bijwerkingen van medicatie, gezondheidsaandoeningen, stress, vermoeidheid, relatieproblemen, en psychologische factoren. Het is belangrijk dat u een professional uit de gezondheidszorg raadpleegt als u een laag libido ervaart, omdat er een onderliggende medische aandoening aan de basis van het probleem kan liggen.
AlishaAlisha answered 1 jaar ago
Sorry voor het late antwoord. Om je vraag te beantwoorden, mijn libido is door het dak! Ik denk altijd aan seks en hoeveel ik ervan geniet. Elke dag word ik ongelooflijk geil wakker en ik kan het niet laten om de hele dag door te masturberen of seks te hebben. Ik voel me graag sexy en begeerlijk en mijn libido weerspiegelt dat. Ik heb nooit problemen gehad met een laag libido - zelfs als ik zwanger of gestrest was, was mijn zin in seks altijd groot.