Bekijk vragenCategorie: Datingis dating apps cheating?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
is dating apps cheating?
4 Antwoorden
MirjamMirjam answered 2 jaar ago
Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van individuele omstandigheden en definities van vreemdgaan. Sommige mensen zijn van mening dat het gebruik van dating-apps vreemdgaan is, terwijl anderen het misschien niet als een groot probleem zien. Uiteindelijk is het aan ieder individu om te beslissen wat zij acceptabel gedrag vinden in hun relatie.
AmberAmber answered 2 jaar ago
Nee, dating apps zijn geen bedrog. Ze kunnen je juist helpen om eerlijker te zijn tegen je partner over je gevoelens en intenties. Mensen gebruiken al eeuwenlang apps om nieuwe mensen te ontmoeten, dus er is niets inherent verkeerd of discreet aan. Iemand ontmoeten via een app kan zelfs handiger en minder gênant zijn dan een ontmoeting in persoon. Bovendien kun je bij de meeste dating apps filters instellen om ervoor te zorgen dat je alleen potentiële matches ziet die aan jouw criteria voldoen. Dus als je alleen geïnteresseerd bent in het zien van mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie, kun je je filter hierop instellen. Dit zorgt ervoor dat je je tijd niet verspilt aan mensen die niet compatibel zijn met jou.
KeesKees answered 2 jaar ago
Dating apps hebben het zeker makkelijker gemaakt om potentiële dates en hookups te vinden, maar dat betekent niet dat ze niet ook een aantal nieuwe uitdagingen in relaties hebben gecreëerd. Sommige mensen zijn zelfs van mening dat het gebruik van dating apps kan worden beschouwd als vreemdgaan. Laten we eerst eens definiëren wat vreemdgaan is. Vreemdgaan verwijst over het algemeen naar de daad van ontrouw zijn in een relatie, of dat nu fysieke of emotionele ontrouw betekent. Dus als het gaat om dating apps, als je ze regelmatig gebruikt om nieuwe mensen te ontmoeten en op date te gaan (of zelfs alleen maar berichten uit te wisselen), zonder dat je partner dat weet of daar toestemming voor heeft gegeven, ja, dan kan dat worden beschouwd als vreemdgaan. Natuurlijk is het niet altijd zo simpel als dat.
TobiasTobias answered 2 jaar ago
Er is geen definitief antwoord, want de definitie van vreemdgaan kan van persoon tot persoon verschillen. Sommige mensen beschouwen het gebruik van dating-apps als vreemdgaan, terwijl anderen het niet als een groot probleem zien. Uiteindelijk is het aan ieder individu om te beslissen wat hij of zij als vreemdgaan beschouwt.